Life

Surpriza de care a avut parte Misha, fosta nevastă a lui Connect-R, după ce a comandat pește de la un supermarket

Misha le-a povestit internauților de ce experiență a avut parte după ce a comandat pește de la un supermarket, prin intermediul unei aplicații online.
10.07.2022 | 19:50
Surpriza de care a avut parte Misha fosta nevasta a lui ConnectR dupa ce a comandat peste de la un supermarket
Misha, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Misha este o artistă extrem de activă pe rețelele de socializare acolo unde, din când în când, povestește și câte o întâmplare din viața personală.

Misha a avut parte de o surpriză după o comandă online

Fosta soție a lui Connect-R, cântăreț cu care are și o fetiță împreună, a comandat la un moment dat păstrăv, iar când comanda a ajuns acasă a avut parte de o mare surpriză.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost extrem de surprinsă când a fost nevoită să vadă cât pește a primit. Asta deoarece ea bifase patru bucăți de păstrăv, însă ei i-au venit 4 kilograme. Vedeta a și glumit pe seama surprizei spunând că are acum pește pentru tot restul anului.

„Hai să vă povestesc ceva. Mi-am făcut comandă de mâncare de la supermarket. Și am vrut să îmi iau și eu pește, păstrăv, 4 bucăți. Ce credeți?!

ADVERTISEMENT

Mi-a adus 4 kg de pește. Am 6 pungi de pește în congelator și n-am ce să fac cu el. Cred că o să îmi ajungă tot anul, o să mănânc pește tot anul. N-au cum așa ceva!”, a povestit Misha amuzată pe Instagram.

Misha are parte de succes uriaș atât pe Instagram, unde e urmărită de peste 350.000 de persoane, dar și pe Youtube, datorită muzicii sale.

ADVERTISEMENT

Artista, în relații foarte bune cu fostul ei soț, Connect-R

La unul din cele mai recente videoclipuri pe care cântăreața l-a lansat de curând are peste 7 milioane de vizualizări. Este vorba despre clipul piesei „Asul de inimă albastră”.

Misha a fost în centrul atenției în ultimii ani și datorită căsniciei pe care a avut-o cu Connect-R. Chiar dacă sunt divorțați, cei doi locuiesc și acum împreună și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Artiștii au hotărât să nu se mute separat, mai ales de dragul fetiței lor. De fiecare dată când sunt întrebați unul despre celălalt, amândoi au de spus numai lucruri frumoase, semn că nu toate despărțirile se termină prost, ei fiind exemplul că doi oameni pot fi prieteni și după ce nu mai sunt căsătoriți.

 

 

ADVERTISEMENT