Life

Ce a pățit o admiratoare a lui Dorian Popa când s-a apropiat de câinele vloggerului: „Cheluțu chiar mușcă”. Video

Iată ce a pățit o admiratoare de-ale lui Dorian Popa atunci când s-a apropiat de câinele vloggerului. Artistul a povestit totul pe YouTube.
08.10.2021 | 19:09
Ce a patit o admiratoare a lui Dorian Popa cand sa apropiat de cainele vloggerului Chelutu chiar musca Video
Ce a pățit o admiratoare a lui Dorian Popa când s-a apropiat de câinele vloggerului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În timp ce o admiratoare a lui Dorian Popa s-a apropiat să-l mângâie pe Cheluțu, acesta nu a reacționat prea bine. Patrupedul a devenit foarte apreciat în mediul online, însă nu este prea încântat de fanii care încearcă să-l atingă.

Dorian Popa s-a filmat în timp ce a încercat mâncarea de pe stradă, timp în care animalul său de compania devenit celebru anul trecut a rămas în mașină.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit o admiratoare a lui Dorian Popa atunci când a vrut să-l atingă pe Cheluțu

În noul său vlog, Dorian Popa s-a filmat în timp ce încerca mâncarea de la diverse food truck-uri din centrul Bucureștiului. Cântărețul nu a plecat la drum fără Cheluțu, câinele său, pe care l-a lăsat în mașină, cu geamul deschis.

O domnișoară a vrut să-l mângâie pe Cheluțu, însă animalul nu a fost prea încântat ca o persoană străină să ia contact cu el. Vloggerul i-a avertizat pe fani că are un câine care poate fi agresiv și chiar mușcă.

ADVERTISEMENT

Cheluțu chiar era cuminte până să se apropie o admiratoare de el, semn că nu este prea prietenos cu străinii.

„Era atât de cuminte și a venit o domnișoară. Băi fraților, înțelegeți odată, Cheluțu chiar mușcă!”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

ADVERTISEMENT

 

Câți bani îi aduce Cheluțu lui Dorian Popa, în fiecare lună

Dorian Popa l-a făcut celebru pe Cheluțu, animalul său de companie, căruia i-a dedicat o melodie anul trecut. Cântărețul își iubește câinele și îl ia cu el aproape peste tot, iar fanii îl îndrăgesc foarte mult.

Astfel, fostul actor din serialul „Sacrificiul” a dezvăluit suma lunară care îi intră în buzunar, datorită lui Cheluțu. Artistul încasează, lunar, o sumă cuprinsă între 12.000 și 15.000 de euro, bani care vin doar de pe urma câinelui său.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a recunoscut că animăluțul său face parte din familie, așa că veniturile lui sunt și ale lu Dorian, dar și viceversa.

„Multe din veniturile mele i le pot atribui și lui Cheluțu. Suntem o familie și nu împărțim cifrele, așa că, cât vrea Dumnezeu, noi suntem aici să primim.

Dacă ne grăbim să spunem așa, Cheluțu are o medie între 12.000 și 15.000 de euro pe lună!”, a declarat Dorian Popa în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Tags: