Life

Ce a pățit o familie de clujeni care a luat masa la un restaurant din Băile Felix. E ireal ce le-a fost trecut pe bon: „O adevărată bătaie de joc”

O familie care a luat masa la restaurantul unui hotel din Băile Felix a primit o notă de plată de-a dreptul ireală. Ce era trecut pe bon.
25.08.2023 | 00:07
Ce a patit o familie de clujeni care a luat masa la un restaurant din Baile Felix E ireal ce lea fost trecut pe bon O adevarata bataie de joc
O familie care a luat masa la un restaurant din Băile Felix a avut parte de o surpriză. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O familie de clujeni a rămas cu un gust amar după ce a luat masa la un restaurant din stațiune, nu din cauza preparatelor, ci a notei de plată pe care au primit-o la final. Ce era scris pe bon în loc de produsele pe care le-au comandat.

Ce scrie pe nota de plată primită de turiștii de la Băile Felix

România este o țară frumoasă, care are multe de oferit din punct de vedere al destinațiilor turistice. Dar în timp ce peisajele sunt unele care îți taie răsuflarea, mulți aleg să-și petreacă vacanțele în alte țări din cauza tratamentului de care au parte.

ADVERTISEMENT

Stațiunea Băile Felix, de pildă, a renăscut și s-a transformat total, iar trăinii plătesc bani grei pentru un sejur aici. Și pentru că este, într-adevăr, de o frumusețe aparte, ca să nu mai vorbim de beneficiile apei termale, o familie din Cluj s-a decis vara aceasta că merită să o viziteze.

S-au oprit să ia masa la restaurantul unui hotel și și-au comandat mai multe produse și băuturi. Surpriza din partea casei a venit la final și nu a fost deloc una plăcută. Căci nu le-a venit să creadă ce era trecut, de fapt, pe bonul de plată. 

ADVERTISEMENT

În loc de felurile de mâncare pe care le-au servit, pe bon era scris doar „diverse bucătărie” și suma de 205 lei. Pentru că au fost nedumeriți, oamenii i-au cerut explicații patroanei hotelului din Băile Felix. Aceasta din urmă a fost foarte deranjată și a pornit un adevărat scandal.

„Am comandat mâncare, paste, piure cu ficăței, o sticlă de vin și două limonade, suc și apă minerală. Soțul a cerut nota de plată și pe el scria doar ‘diverse bucătărie’ și suma de achitat, 205 lei. A întrebat-o pe patroana restaurantului dacă acesta este bonul nostru.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu erau detalii despre ce am consumat. Defalcat, iar ea s-a răstit la noi. Noi i-am spus că trebuie trecut pe bonul fiscal tot ce am consumat. Dar tot patroana era cea revoltată și nervoasă și a început să strige la noi”, a povestit turista de la Băile Felix pentru publicația cluj24.ro.

„O adevărată bătaie de joc”

Ulterior, atunci când a vrut să ia bonul din mâna patroanei, acesta a refuzat să-l returneze și situația s-a complicat. Femeia a dat din greșeală peste o sticlă de bere, iar aceasta s-a spart. Astfel, a fost nevoită să achite încă 20 de lei.

ADVERTISEMENT

„Când i-am smuls bonul din mână, am dat jos de pe masă o sticlă goală de bere. Iar s-a enervat doamna respectivă. Soțul a mai plătit 20 de lei pentru sticlă. Nu am mai întâlnit niciodată un astfel de comportament, cu personal arogant, o adevărată bătaie de jos”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT