Life

Ce a pățit o familie de români la o pensiune din Bacău. Vacanța lor a fost o țeapă: „Am pierdut 1.800 de lei”

Ce a pățit o familie de români la o pensiune din Bacău. Vacanța lor a fost o țeapă pentru care au și plătit o sumă de bani.
09.08.2023 | 22:46
Ce a patit o familie de romani la o pensiune din Bacau Vacanta lor a fost o teapa Am pierdut 1800 de lei
Ce a pățit o familie de români la o pensiune din Bacău. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o familie de români la o pensiune din Bacău. Vacanța lor a fost o țeapă, de fapt. Ce au pățit aceștia când au ajuns la proprietate.

Ce a pățit o familie de români la o pensiune din Bacău

Familia a mers în Bacău la o pensiune pentru un sejur de șase nopți. Au plătit 1.800 de lei în avans, dar în curând aveau să regrete acest gest.

ADVERTISEMENT

Aceștia au aflat la pensiune că nu mai sunt locuri pentru ei și că aveau camera pe care o rezervaseră ocupată. Așa că proprietarul s-a oferit să le dea o altă cameră.

Aceasta se afla într-o anexă și nu semăna deloc cu camera pentru care plătiseră, au spus oamenii pe rețelele de socializare. Mai mult, familia de români spunea că spațiul era așa mic că nici nu aveai loc să cobori din pat.

ADVERTISEMENT

„Am făcut rezervarea pe Booking pentru un sejur de 6 nopți la pensiunea respectivă. Și am plătit suma de 1.800 lei în avans pentru că aceasta era politica de rezervare.

Toate bune și frumoase, doar că, odată ajunși acolo, am fost informați că pensiunea este plină și că nu putem fi cazați decât într-o altă cameră, dintr-o altă anexă.

ADVERTISEMENT

Când ne-a fost prezentată însă, surpriză: comparativ cu camera pentru care am plătit, în aceea abia aveai loc să cobori din pat, atât era de mică”, a început povestea turistul.

Ce a făcut patronul când turiștii care au plătit înainte au refuzat camera

Patronul nu a fost deloc mulțumit când turiștii au arătat că nu vor să stea în acea cameră. El chiar le-ar fi spus că nu ar fi acceptat să mai stea, nici pentru 300 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Familia de români a explicat că ar fi acceptat să stea, doar că nu pentru același preț, din moment ce nu erau oferite aceleași condiții.

„Am fi acceptat să fim cazați acolo, cu condiția să nu trebuiască să plătim tot 300 lei pe noapte, moment în care gazda a devenit recalcitrantă, informându-ne că toate camerele au același preț. Ori, din pozele de pe Booking se vedea clar diferența”, au spus oamenii pe social media.

Românii au rămas cu banii dați acum pentru că au plecat în altă parte. Agenția de turism online de unde au făcut rezervarea le-a transmis că ar trebui să discute cu pensiunea. Turiștii au depus mai multe plângeri și la autoritățile competente și speră să-și primească banii înapoi.

ADVERTISEMENT
Tags: