Life

Ce a pățit o femeie care a băut doar suc de portocale timp de 40 de zile. Ce spun nutriționiștii despre acest regim

O femeie a ajuns virală după ce a consumat mai bine de o lună doar suc de portocale. Cum se simte acum, după acest regim drastic.
17.04.2024 | 14:37
Ce a patit o femeie care a baut doar suc de portocale timp de 40 de zile Ce spun nutritionistii despre acest regim
Ce a povestit o femeie după ce a băut doar suc de portocale timp de 40 de zile. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane apelează la fel de fel de regimuri drastice. Fie că vor să topească kilogramele în plus, sau vor să facă un detox alimentar, cu toții au avut parte de experiențe unice. Este și cazul unei femei care a consumat doar suc de portocale timp de 40 de zile.

O femeie a ajuns virală după ce a povestit că a băut doar suc de portocale ultimele 40 de zile

Portocalele sunt o adevărată sursă de vitamine pentru organismul nostru. Medicii specialiști recomandă introducerea fructelor în alimentație și consumarea lor ori de câte ori este posibil.

ADVERTISEMENT

La fel ca orice alte alimente, fructele trebuie și ele consumate cu moderație. Și, totuși, unele persoane aleg să ignore aceste recomandări și ajung să facă adevărate excese.

O femeie din Australia a ajuns virală pe Instagram după ce a început să povestească despre stilul ei de viață. Preocupată de un organism sănătos, Anne Osborne stă departe de orice tentație culinară.

ADVERTISEMENT

Anne le-a povestit tuturor celor care o urmăresc cum a arătat meniul ei timp de 40 de zile. Femeia nu a avut deloc diversitate în farfurie, ci a preferat să consume doar suc de portocale.

Ce spun specialiștii despre dieta cu suc de portocale

Specialiștii nu sunt deloc de acord cu un astfel de regim, chiar dacă se bazează pe fructe. Consumate în exces, anumite fructe pot crea complicații. În plus, organismul nu își va putea lua toți nutrienții necesari dintr-un singur fruct.

ADVERTISEMENT

Contrar tuturor recomandărilor, Anne Osborne a recunoscut că nu a avut niciun fel de problemă. Cele 40 de zile în care a băut doar suc de portocale au ajutat-o foarte mult și se simte mai bine ca niciodată.

”A fost o experiență minunată. Am simțit beneficiile emoționale, cele fizice și cele spirituale.”, a spus femeia în online, potrivit stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Portocalele pot fi incluse în meniul zilnic datorită beneficiilor multiple pe care le au. Acestea conțin multă vitamina C care ajută sistemul imunitar și stimulează producerea de colagen. De asemenea, vitamina C este benefică și pentru inimă.

Consumate cu regularitate, portocalele scad nivelul colesterolului din sânge și ajută tranzitul intestinal. Aceste fructe mai conțin și vitaminele E, K care sunt benefice în caz de anemie sau deficit nutrițional.

ADVERTISEMENT
Tags: