Life

Ce a pățit o femeie care a încurcat picăturile pentru ochi cu sticla cu lipici pentru unghii. Medicii au fost șocați

O femeie a încurcat picăturile de ochi cu sticla cu lipici pentru unghii. Ce a urmat i-a șocat pe medici. Cu greu au ajutat-o.
12.06.2023 | 17:42
Ce a patit o femeie care a incurcat picaturile pentru ochi cu sticla cu lipici pentru unghii Medicii au fost socati
Ce i s-a întâmplat femeii după ce și-a pus în ochi lipici pentru unghii. Sursa foto: Tiktok
ADVERTISEMENT

Experiență de coșmar pentru o femeie. A ajuns pe mâinile medicilor după ce și-a pus lipici pentru unghii, în ochi. Ea spune că a confundat produsul cu recipientul de picături pentru o vedere mai bună. Doctorii au rămas uimiți de cazul cu care au avut de a face.

O femeie a încurcat lipiciul pentru ochi cu cel de unghii. A urmat un coșmar pentru ea

Episodul crunt i s-a întâmplat unei femei din California, mamă a șase copii. Din cauza confuziei sale a avut nevoie de transport de urgență la spital, fiindcă nu mai putea deschide un ochi, o durea și simțea mâncărimi. Totuși, cum a fost posibilă o asemenea situație?

ADVERTISEMENT

Jennifer Eversole și-a relatat pe rețelele de socializare pățania. Cu lacrimi în ochi și ținând o pungă cu gheață la pleoapa lipită, ea a explicat că a luat din greșeală lipiciul pentru unghii și și-a pus o picătură în ochi, după ce fiica sa i-a distras atenția.

”Ei bine, am făcut-o și pe asta. Am câștigat premiul pentru cea mai idioată persoană. Picăturile mele de ochi stau chiar lângă Superglue și sunt sticle de aceeași dimensiune. Nu am fost atentă, m-a distras fiica mea, iar acum am ochiul lipit”, a explicat Jennifer Eversole, pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Cum au salvat-0 medicii pe femeie

Jennifer Eversole a mărturisit că i-a șocat pe medici, iar o asistentă i-a dezvăluit că pentru prima oară au întâlnit un astfel de caz, destul de dificil. Pentru a-i deschide ochiul, doctorii i-au pus mai întâi niște picături care să-i amorțească zona afectată.

”Nu pot să deschid celălalt ochi pentru că mă zgârie și mă mănâncă. Acum stau aici și plâng, mă simt atât de prost”, a mai transmis Jennifer Eversole admiratorilor săi de pe Tik-Tok, cu ochii în lacrimi de durere.

ADVERTISEMENT

Femeia a mai detaliat și că a simțit o arsură foarte puternică atunci când lipiciul i-a intrat în ochi. Odată salvată, medicii i-au indicat să stea liniștită câteva zile pentru ca rana să se vindece. Regretă acum că nu s-a uitat din start la eticheta produsului utilizat.

”M-am gândit ‘de ce nu ieșea picătura?’ și a trebuit să strâng sticla. M-aș fi putut salva dacă m-aș fi uitat la etichetă”, a mai transmis Jennifer Eversole, generând un val de reacții din partea celor care îi apreciază conținutul de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”Doamne, atât de înfricoșător, ia rapid o ambulanță”/ ”Și eu am procedat la fel, dar cu ambii ochi”/ ”Sper că ochiul tău va fi bine”/ ”Nu pot să cred, și unchiului meu i s-a întâmplat la fel”, sunt o parte dintre reacții la postare.

ADVERTISEMENT