News

Ce a pățit o femeie din Vrancea care a vrut să-și găsească fericirea la ”matrimoniale”. A crezut că a dat lovitura dar a regretat amarnic

O femeie de 29 de ani din Vrancea a crezut că a dat lovitura când un bărbat cu cinci ani mai tânăr i-a răspuns la anunțul de la ”mica publicitate”.
18.02.2023 | 11:54
Ce a patit o femeie din Vrancea care a vrut sasi gaseasca fericirea la matrimoniale A crezut ca a dat lovitura dar a regretat amarnic
O femeie din Vrancea a rămas fără bani după ce a invitat acasă un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet / Foto (simbol): Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia a crezut că și-a făcut rost de un nou iubit, însă, în realitate, bărbatul avea cu totul alte planuri. Cei doi s-au cunoscut după ce tânărul ar fi sunat la numărul de telefon postat de femeia de 29 de ani, la rubrica ”matrimoniale”, pe internet.

Bărbatul i-a luat 3.000 de lei, aurul și telefonul

După ce vâlceanca l-a invitat pe potențialul partener la ea acasă, bărbatul a devenit violent și a amenințat-o cu un cuțit. Victima s-a văzut nevoită să-i dea acestuia o sumă mare de bani și bunurile de valoare pe care le avea în casă.

ADVERTISEMENT

„La data de 15 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie de 29 de ani despre faptul că o persoană necunoscută ar fi deposedat-o, prin violenţă, de suma de 3.000 de lei.

Poliţiştii au început imediat cercetările în acest caz şi au stabilit că, în cursul zilei de 15 februarie, bănuitul, un bărbat de 24 de ani, ar fi contactat telefonic persoana vătămată, în urma unui anunţ publicat de aceasta pe un site.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbatul s-ar fi deplasat în imobilul acesteia, ar fi devenit agresiv, ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi ar fi deposedat-o de suma de 3.000 lei, un telefon mobil şi o brăţară din aur, după care a părăsit apartamentul”,  se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Agresorul este acuzat de tâlhărie calificată

Ca urmare a plângerii femeii, Poliția Municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu Direcția Operațiuni Speciale, au reușit într-un timp record să-l identifice pe agresor și să-l rețină.

ADVERTISEMENT

Femeia a reușit să-și recupereze o mare parte din bunuri, precum și o sumă de bani pe care tânărul n-a apucat s-o cheltuie pentru că a fost prins atât de repede de polițiști.

În prezent, el a fost pus sub acuzare pentru tâlhărie calificată, iar vineri a fost prezentat instanței pentru a primi mandat de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Femeia spune că nu va mai posta anunțuri matrimoniale pe site-urile de spezializare și că și-a învățat lecția, după ce a pățit cu bărbatul pe care l-a invitat acasă.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie