News

Ce a pățit o ieșeancă în sala de nașteri. Scene halucinante cu personalul spitalului Cuza Vodă. „Data viitoare să naști acasă cu bărbatul tău, că el te-a început, el să te termine”

O ieșeancă de 28 de ani care a născut la Maternitatea Cuza Vodă lansează acuzații extrem de grave la adresa personalului medical. Ce spune conducerea unității din Iași.
03.08.2022 | 10:49
Ce a patit o ieseanca in sala de nasteri Scene halucinante cu personalul spitalului Cuza Voda Data viitoare sa nasti acasa cu barbatul tau ca el tea inceput el sa te termine
O ieșeancă aflată în sala de nașteri acuză echipa de medici de la Cuza Vodă de jigniri incredibile. Sursa foto (ilustrativ) hepta.ro
ADVERTISEMENT

Iuliana, o mamă de 28 de ani din Iași, descrie momentele cumplite trăite la Maternitatea Cuza Vodă, în momentul în care a adus pe lume al treilea copil.

O ieșeancă aflată în sala de nașteri acuză echipa de medici de la Cuza Vodă de jigniri incredibile: „Bărbatul tău te-a început, el să te termine”

Tânăra a născut în 23 februarie 2022, însă spune că abia acum și-a găsit curajul și puterea să povestească ce a trăit la spital.

ADVERTISEMENT

Ieșeanca acuză întregul personalul din sala de nașteri că s-a comportat extrem de urât cu ea. Iuliana spune că medicii și asistentele au țipat la ea și chiar au jignit-o.

La un moment dat, conform spuselor femeii, un medic i-a spus, chiar când aceasta avea dureri imense: „data viitoare să naști acasă cu bărbatul tău, că el te-a început, el să te termine”.

ADVERTISEMENT

„Aveam niște dureri groaznice, m-au trimis în sala de naștere și îmi amintesc și acum cum mi s-au rupt membranele când eram în picioare în sala de nașteri. Nu mai puteam de durere și ei se uitau la mine și țipau să mă urc singură pe masa. Nimeni nu credea că mă doare atât de tare.

Medicii, asistentele și infirmierele se purtau îngrozitor și țipau la mine să nu mai urlu și să nu mai fac crize de isterie. Nimeni nu făcea absolut nimic, decât să îmi aducă tot felul de jigniri.

ADVERTISEMENT

Nu vă pot reda toate jignirile, dar pe asta nu am cum să o uit: ‘data viitoare să naști acasă cu bărbatul tău, că el te-a început, el să te termine’. Cred că era un medic care mi-a spus așa ceva”, a spus precizat femeia pentru publicația Bzi.

Reacția Maternității Cuza Vodă față de aceste acuzații grave

Reprezentanții Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă din Iași au avut o reacție față de acuzațiile lansate de femeia de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Unitatea medicală precizează că nu s-a depus nicio plângere în urma presupusului incident acuzat de tânăra din Iași.

„În primul rând, evenimentul s-a întâmplat în urmă cu 5-6 luni. Orice mamă care are o problemă în cadrul maternității face o plângere în scris, iar noi nu avem așa ceva în acest caz. Lunar analizăm chestionarele de satisfacție a serviciilor primite de mame.

Spitalul are angajați 3 psihologi pentru a veni în sprijinul acestora. Dacă ar fi fost ceva, trebuia să avem ceva scris. Stăm cu toții peste program, tocmai pentru a veni în sprijinul mamelor. Nu avem astfel de plângeri, iar legat de vocabularul medicilor nici în acest sens nu avem o plângere”, a declarat dr. Anca Bivoleanu, purtător de cuvânt al Maternității, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags:
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe...
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
Se dau 800 DE LEI pentru FAMILII. Unde se pot DEPUNE DOSARELE
Se dau 800 DE LEI pentru FAMILII. Unde se pot DEPUNE DOSARELE
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Ce trebuie să facem înainte de a cumpăra cireșe. Explicațiile experților
Ce trebuie să facem înainte de a cumpăra cireșe. Explicațiile experților
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni