Life

Ce a pățit o turistă care a rezervat un apartament în Cluj-Napoca pentru două nopți. A rămas șocată, era 4 dimineața când s-a întâmplat

Ce i s-a întâmplat unei turiste care a rezervat un apartament în Cluj-Napoca pentru două nopți. Situația neplăcută prin care a trecut la 4 dimineața.
07.03.2023 | 18:42
Ce a patit o turista care a rezervat un apartament in ClujNapoca pentru doua nopti A ramas socata era 4 dimineata cand sa intamplat
Întâmplarea trăită de o turistă care a vrut să rezerve un apartament în Cluj-Napoca. Sursa foto: Facebook Municipiul Cluj-Napoca
ADVERTISEMENT

O turistă care a rezervat un apartament în Cluj-Napoca pentru două nopți a avut parte de o situație neplăcută. Ce i-au spus proprietarii și prin ce a trecut chiar la 4 dimineața?

Situația neplăcută prin care a trecut o turistă care a rezervat un apartament în Cluj-Napoca pentru două nopți

O femeia a avut o surpriză neplăcută după ce a rezervat un apartament în Cluj-Napoca, chiar în centrul orașului. Rezervarea a fost făcută încă din luna noiembrie, fiind confirmată și de site-ul Booking.

ADVERTISEMENT

Cu toate acesta, atunci când a sunat pentru a cere mai multe detalii, turistei i s-a spus că altcineva este cazat în apartamentul respectiv. Mai mult, i s-a spus că poate a fost vorba despre o eroare a site-ului de rezervări.

Din păcate, la ora 4 dimineața, atunci când a ajuns în Cluj, turista a fost nevoită să caute altă cazare, pe care a găsit-o la preț dublu. Aceasta consideră că proprietarii au mărit intenționat prețurile deoarece Andre Rieu a susținut mai multe concerte la Cluj-Napoca zilele trecute.

ADVERTISEMENT

“Nu recomand Apartament Ultracentral Cluj Napoca din Piața Muzeului. Am avut rezervare din luna noiembrie cu confirmare de la Booking pentru 2 nopți în luna martie, iar când am sunat pentru detalii, d-na mi-a spus că este altcineva cazat acolo, că, probabil booking a dat eroare.

Ce să spun, o frumusețe să ajungi la Cluj la ora 4:00 dimineața și să cauți cazare, bineînțeles la preț dublu, că doar are concert Andrei Rieu și proprietarii de apartamente își permit luxul sa ‘selecteze’ clientela. Călătorii sigure sa aveți”, a postat femeia pe un grup”, a scris femeia pe un grup de Facebook destinat călătorilor români.

ADVERTISEMENT
Turistă apartament Cluj-Napoca
Întâmplarea neplăcută prin care a trecut o turistă. Sursa foto: Facebook

Cum au reacționat internauții la postarea femeii

Internauții au lăsat câteva comentarii la postarea turistei. Cineva i-a sugerat să contacteze site-ul Booking și să raporteze locația respectivă, însă femeia a făcut deja demersuri în acest sens și așteaptă un răspuns. De altfel, alți utilizatori i-au spus acesteia că astfel de incidente se întâmplă des în Cluj.

“Oriunde mă duc, sun cu o zi, două înainte, să mă asigur că totul e ok. La Cluj e sport general treaba asta. Au dormit mulţi pe stradă în perioada Untold”, a fost comentariul unei membre a grupului respectiv.

ADVERTISEMENT

Turista a precizat faptul că a sunat pentru a confirma cazarea cu două zile înainte. Proprietarii au informat-o că va primi detaliile în dimineața în care trebuia să se cazeze, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Acela a fost momentul în care a fost informată că altcineva a rezervat, de fapt, apartamentul.

De asemenea, turista a ținut să menționeze că a călătorit foarte mult și a rezervat prin Booking, dar niciodată nu a trecut printr-o astfel de situație. Aceasta a vrut doar să-i informeze și pe alți turiști de ceea ce pot face proprietarii.

ADVERTISEMENT