Life

Ce a pățit o turistă pe litoralul românesc: „Domeniul fantasticului. Nu vă e rușine?”

Ce a pățit o turistă pe litoralul românesc. Femeia și-a povestit neplăcerile pe rețelele de socializare, unde mai mulți români i-au dat dreptate.
31.08.2023 | 09:31
Ce a patit o turista pe litoralul romanesc Domeniul fantasticului Nu va e rusine
O turistă plecată pe litoralul românesc, probleme cu parcarea. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o turistă pe litoralul românesc. Femeia a povestit revoltată ce a pățit pe rețelele de socializare și mai mulți turiști s-au plâns de același lucru.

O turistă plecată pe litoralul românesc, probleme cu parcarea

Femeia și-a recunoscut vina și a spus că a parcat mașina fără să plătească taxa. În apărarea ei, turista de la malul Mării Negre a spus că nu a văzut automatul de plată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ea spune că parcarea este, de fapt, un câmp neamenajat și nici nu s-ar fi gândit că ar trebui să plătească pentru a-și lăsa mașina acolo. Dincolo de aceste lucruri, turista de pe litoralul românesc a fost nemulțumită de amenda primită.

Valoarea amenzilor între 1.000 și 2.000 de lei i se pare enormă, de domeniul fantasticului, după cum a spus ea,

ADVERTISEMENT

„Am parcat într-adevăr fară să plătesc, nu se vedea efectiv automatul de plată. Între Venus și Saturn.

Însă amenda între 1.000 și 2.000 de lei pentru parcarea pe un câmp neamenajat mi se pare de domeniul fantasticului, nici pe Champs-Elysees nu e amenda atât. Nu vă e rușine?!?”, a scris femeia pe grupul Vacanțe sub 500 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mulți turiști s-au plâns de parcare

Experiențe neplăcute cu parcare au avut și alți turiști, care i-au dat dreptate femeii. Un român plecat pe litoralul de la noi spunea că poliția „îi vânează” pe oamenii care parchează pentru a le da amenzi. Sunt date amenzi chiar în timp ce oamenii încearcă să plătească.

„Mie mi-a făcut poză și mi-a aplicat amenda chiar în timp ce făceam plata prin aplicație.

A durat cam 10 minute până am download-at aplicația, mi-am introdus datele personale, datele cardului etc și până s-a confirmat plata, iar în timpul asta parcagiul a venit și mi-a fotografiat mașina.

ADVERTISEMENT

Am sunat ulterior la poliție de unde am aflat că în zona respectivă e un obicei să se vâneze turiștii la modul asta, așa că mare atenție”, a precizat un turist.

ADVERTISEMENT