News

Video. O mamă ceartă salvamarii care i-au scos copiii din valuri: ”Înoată mai bine decât voi”

Gest scandalos la malul Mării Negre, în stațiunea Eforie Nord, acolo unde o mamă a certat salvamarii care i-au scos copiii din valuri.
28.08.2023 | 16:36
Video O mama cearta salvamarii care iau scos copiii din valuri Inoata mai bine decat voi
Comportament scandalos la Eforie: o mamă s-a luat de salvamarii care i-au scos copiii din valuri. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Continuă scandalurile pe litoralul românesc. În acest debut de săptămână, o mamă s-a certat cu salvamarii care i-au scos copiii din valuri. Salvatorii doar își făceau datoria în acel moment.

Comportament scandalos la Eforie: o mamă s-a luat de salvamarii care i-au scos copiii din valuri

Luna august a fost una dominată de tragedii la malul Mării Negre. Foarte mulți turiști au muriți înecați în stațiunile românești. Cauza principală a deceselor a fost reprezentată de nerespectarea steagului roșu care anunța faptul că marea este agitată.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în continuare, astfel de comportamente iresponsabile ale românilor continuă. Luni, o mamă a făcut un scandal uriaș în stațiunea Eforie Nord. Aceasta a fost revoltată după ce un salvamar a îndrăznit să-i scoată copiii din apă, lăsați nesupravegheați.

Știu exact unde sunt copiii mei. Nu contează la ce distanță erau. Eu pot să îmi las copiii unde vreau. Tu nu ai dreptul să țipi la nimeni de pe plajă. Te rog frumos să îți vezi de atribuțiile tale.

ADVERTISEMENT

Copiii mei se pot scaldă cum vor: cu capul în apă, cu picioarele deasupra, se scaldă cum vor”, a urlat femeia către salvamar. Bărbatul doar își făcea datoria și îi atrăgea atenția că este steag roșu. Turista nu s-a calmat și a continuat, pe același ton agresiv.

Noi mai stăm cinci zile aici și e ultima dată când te mai iei de acești copii. Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată, în viața asta”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

În finalul dialogului, femeii i s-a atras atenția să nu îi mai lase pe copii singuri în apă. A continuat cu discursul iresponsabil și a spus că face asta pe răspunderea ei. Salvamarii au avertizat-o că în cazul în care îi mai văd pe copii în pericol vor chema poliția.

Tragedii și scandaluri uriașe pe litoral în această lună

La mijlocul lunii august, mai mulți turiști și salvamari s-au luat la bătaie în Eforie Nord. Primii au fost supărați că nu sunt lăsați să intre în mare, deși era arborat steagul roșu.

ADVERTISEMENT

Scandaluri similare au fost și în Costinești. Din păcate, tot la mijlocul lunii, mai mulți oameni au murit înecați în stațiunile de pe litoral. Într-o singură zi, pe 14 august, patru oameni au decedat la Mamaia și Venus.

ADVERTISEMENT