Life

Ce a pățit Oana Pellea într-un taxi. Gestul făcut de șofer a speriat-o pe actriță: ”Groaznic!”

Oana Pellea a trecut prin momente de panică. S-a urcat într-un taxi pentru a merge acasă după spectacol, însă nu avea să știe ce surpriză neplăcută o așteaptă acolo.
02.11.2022 | 16:17
Ce a patit Oana Pellea intrun taxi Gestul facut de sofer a speriato pe actrita Groaznic
Oana Pellea, momente fără precedent într-un taxi din București. Sursă foto: captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O simplă călătorie cu taxiul s-a transformat într-un adevărat calvar pentru celebra actriță Oana Pellea. Nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, însă din fericire a ajuns cu bine la destinație.

Ce a pățit Oana Pellea în drum spre casă, într-un taxi

Pentru Oana Pellea, surpriza de Halloween a fost una cu totul inedită. Actrița s-a urcat într-un taxi pentru a merge acasă după ce a terminat un spectacol și a avut parte de ceva incredibil.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, când șoferul care o ducea acasă pe actriță a început să asculte unul dintre discursurile fostului președinte al României, Nicolae Ceaușescu.

La un moment dat, actrița a intrat în panică pentru că nu s-a mai confruntat niciodată cu așa ceva.

ADVERTISEMENT

”Halloween-ul meu. În taxi București 2022, astă seară,1 noiembrie… mă întorc de la spectacol. Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp… groaznic! Vă mărturisesc că este prima dată în viața mea când mi s-a făcut frică!

Nu asculta un post… avea o înregistrare în buclă! Am ajuns cu bine…”, le-a dezvăluit Oana Pellea fanilor săi de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Șoferul de taxi a ignorat-o complet pe actriță

Deși actrița, în vârstă de 60 de ani, merge destul de des cu taxiul public, până acum acesta a avut doar experiențe foarte bune. De această dată însă, aceasta a fost extrem de dezamăgită.

Fiica lui Amza Pellea apreciază orice tip de meserie și are și prieteni care sunt taximetriști însă nu i se pare deloc normal ca un client să ajungă să fie obligat să asculte astfel de lucruri în timpul unei călătorii, pe care evident, o plătește.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, deși Oana Pellea l-a rugat pe șofer măcar să dea discursul mai încet, se pare că acesta a refuzat-o.

”Vă recunosc, experiența aceasta nu a fost chiar plăcută. (…) L-am rugat politicos să dea mai încet. N-a făcut-o”, a mai povestit actrița pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: