Life

Ce a pățit un bărbat care a vrut să impresioneze două femei în vacanță. Finalul a fost cu adevărat unul tragic

Ce i s-a întâmplat un domn care a dorit să uimească două doamne, în concediu. Sfârșitul său a fost de-a dreptul nefast.
27.06.2023 | 23:10
Ce a patit un barbat care a vrut sa impresioneze doua femei in vacanta Finalul a fost cu adevarat unul tragic
Ce i s-a întâmplat un domn care a dorit să uimească două doamne, în concediu. Sfârșitul său a fost de-a dreptul nefast. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit un bărbat care a vrut să impresioneze două femei într-o vacanță. Finalul a fost cu adevărat unul tragic. O provocare care mai fusese încercată și de alte persoane s-a dovedit a fi una neplăcută pentru el.

Ce i s-a întâmplat un domn care a dorit să uimească două doamne, în concediu. Sfârșitul său a fost de-a dreptul nefast

Mirror dezvăluie ce i s-a întâmplat unui domn care a dorit să uimească două doamne, în timp ce se afla în concediu. Bărbatul pe numele său Timothy Southern, originar din Lichfield, Staffordshire, a avut un sfârșit de-a dreptul nefast.

ADVERTISEMENT

A acceptat să consume toate cele 21 de băuturi alcoolice de la barul hotelului din Jamaica unde era cazat, totul pentru a impresiona femeile. Din păcate, concursul maraton nu a fost deloc de bun augur pentru bărbatul de 53 de ani.

Turistul britanic a încercat să consume tot ce se afla în meniu, după cum arată o anchetă. Totul a plecat de la cele două femei din Canada care nu au reușit să ducă la bun sfârșit provocarea începută pentru a celebra ziua de naștere a uneia dintre ele.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost motivul pentru care bărbatul a decis să li se alăture. În cursul dimineții consumase bere și coniac și a putut să bea doar 12 dintre cocktail-uri înainte de a merge în camera în care era cazat, la Royal Decameron Club Caribbean, din Saint Ann.

Ulterior, a început să se simtă rău. Cei dragi, sora, copiii și alte rude cu care se afla în vacanță, s-au adresat personalului de la hotel și au cerut ajutorul unei asistente, însă bărbatul a decedat înainte de a ajunge la spital.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a vedea cum a fost gestionată situația după ce s-a dat alarma. Sursa menționată mai devreme arată că tragedia din Jamaia s-a produs în mai anul trecut.

Consumul de alcool, un pericol pentru sănătate

În prezent, consumul de băuturi alcoolice este văzut ca un pericol foarte mare pentru sănătate. Medicii de pretutindeni îi sfătuiesc pe oameni să fie moderați în această privință și să nu bea mai mult de două pahare pe zi.

ADVERTISEMENT

„Mulți oameni din regiunea europeană a OMS încă nu sunt conștienți de faptul că alcoolul este clasificat ca fiind cancerigen uman de grup  – alături de tutun, azbest și radioiod. Nu există o cantitate sigură de alcool consumat.

Pe măsură ce trece prin corp, poate deteriora organele cu care intră în contact, provocând diferite tipuri de cancer, de la cavitatea bucală la sân, la ficat și rect”, a apus medicul Carina Ferreira-Borges, șef interimar al Oficiului European al OMS pentru prevenirea și controlul bolilor netransmisibile, notează raportuldegarda.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: