Life

Ce a pățit un bărbat din Cluj care și-a încărcat mașina electrică la o stație care aparține primăriei: ”Îmi fură banii”

Un bărbat din Cluj și-a încărcat mașina electrică la o stație care aparține primăriei. Ce a urmat apoi însă a fost de-a dreptul revoltător.
11.01.2024 | 09:43
Ce a patit un barbat din Cluj care sia incarcat masina electrica la o statie care apartine primariei Imi fura banii
Ce a pățit un bărbat din Cluj care și-a încărcat mașina electrică la o stație care aparține primăriei. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Cluj și-a încărcat mașina electrică la una dintre stațiile deținute de primărie. Și nu a fost prima oară când a făcut acest lucru. Rezultatul însă a fost unul de-a dreptul revoltător.

Ce a pățit un bărbat din Cluj care și-a încărcat mașina electrică la o stație care aparține primăriei

Din ce în ce mai mulți șoferi s-au orientat către mașinile electrice. O problemă însă o reprezintă faptul că stațiile de încărcare pot fi uneori pline, ori nu se găsesc așa ușor. Depinde însă de fiecare oraș în parte.

ADVERTISEMENT

Un șofer din Cluj avea însă să trăiască o experiență revoltătoare. Mai exact, acesta a ajuns să fie ”jefuit” de una dintre stațiile de încărcare care aparține primăriei. Ce s-a întâmplat?

Respectivul șofer din Cluj spune că aplicația Primăriei este defectă. Astfel, acesta a ajuns să plătească bani în plus. A sesizat imediat autoritățile locale însă și speră ca situația să se rezolve.

ADVERTISEMENT

Și nu este prima oară când s-a întâmplat asta. Bărbatul spune că de trei ori a plătit o sumă mai mare decât cea care era scrisă în contract la stațiile de încărcare, iar banii au mers direct în contul primăriei.

Suma plătită de bărbat la o singură încărcare

Câți bani a plătit acesta? Cu aproape 2 lei mai mult. Deși suma de pe aplicație era de aproape 12 lei, acesta a ajuns să plătească peste 14 lei. Tocmai din acest motiv, speră ca situația să fie rezolvată.

ADVERTISEMENT

„Este a treia oară când pățesc să plătesc o sumă mai mare decât cea scrisă în contract la stațiile de încărcare iar bani să dispară de pe card în contul Primăriei.

Am plătit suma de 14.88 pentru 10.02 kWh deși pe aplicație îmi arătă că suma normală trebuia să fie 12.42 aceasta fiind suma reală consumată. Prețul pe 1 kwh este de 1.24 lei nu 1.48. Este un BUG în aplicație care îmi fura bani”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj depusă de respectivul șofer.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că de la 1 ianuarie 2024, în Cluj Napoca, încărcarea mașinilor electrice la stațiile care aparțin primăriei nu mai sunt gratuite. Astfel, fiecare șofer trebuie să plătească suma stabilită în contract.

ADVERTISEMENT