Life

Ce a pățit un pensionar după ce a văzut numerele de la loto publicate într-un ziar. A crezut că a câștigat potul cel mare, dar țeapa a fost uriașă

Ce a pățit un pensionar după ce a văzut, într-un ziar, numerele de la loto. Acesta a crezut că a câștigat marele premiu, dar a avut parte de o țeapă.
24.02.2024 | 00:15
Ce a patit un pensionar dupa ce a vazut numerele de la loto publicate intrun ziar A crezut ca a castigat potul cel mare dar teapa a fost uriasa
Ce s-a întâmplat după ce un pensionar a văzut numerele de la Loto într-un ziar. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un pensionar din Italia a povestit ce a pățit după ce a văzut numerele de la loto publicate într-un ziar local. Bărbatul a crezut că a devenit bogat, dar și-a luat țeapă. Cum a fost posibil?

Ce a pățit un pensionar după ce a văzut numerele de la loto publicate într-un ziar

Pentru puțin timp, un pensionar din Roma a crezut că este milionar. Acesta a jucat la Loto, a văzut numere publicate în ziar și nnu i-a venit să creadă. “Eram convins că m-am îmbogățit”, a povestit bărbatul pentru publicația La Repubblica.

ADVERTISEMENT

Pensionarul în vârstă de 87 de ani a jucat un bilet la Superenalotto și a ales două seturi de numere pentru extragere, care a avut loc pe 20 februarie. A doua zi, bărbatul a mers la un chioșc de ziare.

Într-un ziar local, acesta a văzut care erau numerele extrase la Loto, și anume 4, 9, 25, 25, 30, 57, 66. Bărbatul era deja în culmea fericirii, deoarece numerele de pe bilet erau exact cele de pe bilet.

ADVERTISEMENT

“Am câștigat, am devenit bogat”, a fost reacția pensionarului după ce a văzut numerele, crezând că a câștigat premiul în valoare de  64.200.000 de euro.

După aceea, bărbatul a mers la prima tutungerie pentru a arăta biletul. Acesta era entuziasmat peste măsură de câștig și a vrut să-și revendice premiul, însă a avut parte de o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Ajuns la tutungerie, bărbatul a aflat că ziarul local a publicat, de fapt, numerele greșite extrase la Loto. “Nu acestea sunt cifrele care au ieșit”, i-a spus persoana aflată la casa de marcat.

La aflarea acestei vești, pensionarul a primit o mare lovitură, deoarece credea că a avut norocul vieții sale. Pentru câteva ore, acesta a trăit o mare fericire, dar i-a fost spulberată rapid.

ADVERTISEMENT

Numerele publicate greșit de ziar erau aceleași pe care bărbatul le-a ales pentru biletul său la Loto. În cele din urmă, s-a dovedit că nu a fost vorba despre niciun câștig.

“La vârsta mea riscam și un atac de cord”, a mai povestit bărbatul după ce a trăit. Timp de aproape două ore, a trecut prin numeroase stări pentru ca, în final, totul să fie o mare dezamăgire.

ADVERTISEMENT
Tags: