Life

I-a cumpărat fiului un bilet la loto. I l-a dat cadou de absolvire a liceului. Ce a urmat e ireal

A achiziționat un tichet loto pentru băiatul său la terminarea liceului. Ce s-a întâmplat mai târziu i-a uimit pe amândoi.
30.06.2023 | 19:40
Ia cumparat fiului un bilet la loto I la dat cadou de absolvire a liceului Ce a urmat e ireal
A achiziționat un tichet loto pentru băiatul său la terminarea liceului. Ce s-a întâmplat mai târziu i-a uimit pe amândoi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

I-a cumpărat fiului un bilet la loto. I l-a dat cadou de absolvire a liceului. Ce a urmat e ireal. Lance Wall, un tânăr de numai 18 ani, a jucat pentru prima oară la astfel de jocuri și a avut parte de surpriza vieții sale.

A achiziționat un tichet loto pentru băiatul său la terminarea liceului. Ce s-a întâmplat mai târziu i-a uimit pe amândoi

Un bărbat din Washington, Statele Unite ale Americii, a achiziționat un tichet loto pentru băiatul său la terminarea liceului. Adolescentul, pe numele său Lance Wall, a rămas surprins de felul în care au decurs lucrurile.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat mai târziu i-a uimit pe amândoi. Potrivit wsmv.com, americanul a vrut să-i ofere un cadou inedit copilului său și chiar așa s-a întâmplat pentru că a câștigat un premiu extrem de generos la Six Figures Scratch.

Biletul răzuibil s-a dovedit unul foarte norocos. I-a adus cetățeanului american și implicit, fiului său de doar 18 ani, un câștig în valoare de 50.000 de dolari. Cei doi au răzuit împreună tichetul care a fost unul special.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții loteriei din Statele Unite ale Americii că proaspătul absolvent de liceu a avut o șansă din 913.000 de a câștiga. În momentul de față, tânărul se bucură de vacanța de vară și spune că are planuri pentru viitor.

Cel mai probabil cei 50.000 de dolari vor fi investiți în studiile pe care vrea să le urmeze cât mai curând. Sursa menționată mai devreme mai susține că adolescentul de 18 ani visează să aibă o carieră în domeniul artistic.

ADVERTISEMENT

Loto și cele mai mari premii din America

Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile din Statele Unite ale Americii a fost câștigat în urmă cu un an. Un jucător din California, care a cumpărat un bilet la Powerball, a încasat un premiu de 2,04 miliarde de dolari.

Mai exact, acesta a nimerit toate cele şase numere la extragere, și anume: 10, 33, 41, 47, 56 şi 10. Este vorba de o șansă la 292,2 milioane. Recordul precedent a fost stabilit în 2016, premiul fiind împărțit la 3 persoane.

ADVERTISEMENT

Câștigătorii locuiesc în California, Florida şi Tennessee. Premiul de 1,59 miliarde de dolari a fost fragmentat pentru fiecare dintre ei. Și în România au fost oferite premii generoase până în momentul de față.

ADVERTISEMENT
Tags: