Life

Ce i-a spus un bărbat care a câștigat la loto șefului său. Conversația e incredibilă: ”Pur și simplu suprarealist”

Cum i-a transmis un bărbat superiorului că a câștigat la loto. Discuția dintre cei doi a fost uimitoare. Ce va face cu banii.
13.02.2024 | 23:47
Ce ia spus un barbat care a castigat la loto sefului sau Conversatia e incredibila Pur si simplu suprarealist
Cum i-a transmis un bărbat superiorului că a câștigat la loto. Discuția dintre cei doi a fost uimitoare. Ce va face cu banii. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce i-a spus un bărbat care a câștigat la loto șefului său. Conversația e incredibilă. E „pur și simplu suprarealist”, susține angajatul care se poate considera în momentul de față o persoană extrem de norocoasă.

Cum i-a transmis un bărbat superiorului că a câștigat la loto. Discuția dintre cei doi a fost uimitoare. Ce va face cu banii

Cum i-a transmis un bărbat superiorului că a câștigat la loto. Discuția dintre cei doi a fost uimitoare. Ce va face cu banii șoferul unui camion din Marea Britanie, în vârstă de 68 de ani. Acesta se numește Tony Hedley și este o persoană binecuvântată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a completat un bilet la Loteria Codurilor Poștale și norocul a fost de partea sa. Același bilet norocos a fost câștigat și de soția sa, Christine, motiv pentru fiecare dintre ei a încasat suma de 166.666 de lire sterline (circa 196.000 de euro).

La aflarea veștii britanicul nu a mai avut răbdare și a pus mâna pe telefon. Prima persoană pe care a contactat-o a fost chiar șeful său cu care a avut o discuție. Nu a stat deloc pe gânduri și a demisionat din funcția pe care o avea.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vin de mâine la muncă, iar acesta este ultimul meu schimb”, i-a spus Tony Hedley șefului său după ce a aflat că a câștigat un premiu atât de mare la loto, scrie publicația businessinsider.com.

„M-am întors la bază, am lăsat camionul, iar managerul meu mi-a spus: «Tu, norocosule», mi-a strâns mâna și mi-a urat toate cele bune. Am muncit toată viața și cred că este timpul să fac o pauză.

ADVERTISEMENT

Când au dezvăluit codul câștigător a fost pur și simplu suprarealist”, a mai povestit bărbatul, pentru aceeași sursă. Bărbatul din Marea Britanie a mai subliniat că a fost șofer de camion vreme de 42 de ani.

În ce va investi premiul de la loto bărbatul din Marea Britanie

Bărbatul care a câștigat premiul de aproximativ 400.000 de euro alături de soția sa a spus în ce va investi banii de la loto. Pe lângă faptul că nu mai dorește să lucreze ca șofer pe camion are în plan să facă și alte schimbări.

ADVERTISEMENT

A declarat că vrea să renoveze baia și grădina casei în care locuiește. De asemenea, plănuiește să se bucure de o vacanță în Scoția, dar și să ajute familia din punct de vedere financiar. El are doi copii, patru nepoți și un strănepot care urmează să se nască în curând.

„Nu-mi venea să cred. Pur și simplu am plâns. Este încă de necrezut, mă trezesc dimineața și mă gândesc dacă am visat asta. Este minunat să știm că ne putem relaxa și ne putem trăi viața pentru noi acum”, a spus soția lui Tony Hedley.

ADVERTISEMENT
Tags: