News

Ce a pățit un român care a chemat acasă un instalator găsit pe internet: “A început să mă înjure când i-am spus că este exagerat”

Tupeu incredibil al unui instalator găsit pe OLX, care și-a distrus propria lucrare și a înjurat proprietarul care nu a fost de acord cu prețul fixat de el.
28.12.2023 | 09:35
Ce a patit un roman care a chemat acasa un instalator gasit pe internet A inceput sa ma injure cand iam spus ca este exagerat
Instalatorul de pe OLX a smuls chiuveta din perete, după ce a aflat că nu va primi prețul solicitat / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta (simbol) / Facebook / idei amenajari
ADVERTISEMENT

Instalatorul Florin de pe OLX a reușit să obțină o notorietate nedorită, după ce a distrus chiuveta și peretele unui client, nervos că acesta nu a fost de acord cu prețul stabilit de el, după efectuarea lucrării.

Instalatorul de pe internet a refuzat să comunice prețul prin telefon

Povestea a fost făcută publică de un român, care a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui meșter, pe care l-a găsit pe platforma OLX. Acesta urma să monteze un vas WC și o toaletă, însă a refuzat să comunice prețul la telefon.

ADVERTISEMENT

Ajuns la fața locului, instalatorul a cerut 900 de lei pe lucrare, iar atunci când a fost refuzat, el s-a enervat și i-a smuls proprietarului chiuveta, care a ieșit din perete cu tot cu faianță.

I-a smuls clientului chiuveta din perete cu tot cu faianță

“Vă rog să mă sfătuiți cum să repar peretele de mai jos. Am chemat un “meseriaș” să mă ajute să schimb un wc și o chiuvetă, mai exact pe domnul instalator Florin de pe OLX, care nu a vrut să îmi spună un preț aproximativ la telefon, că trebuie să vadă la fața locului și după ce mi-a smuls chiuveta cu tot cu faianță, mi-a cerut 900 de lei și a început să înjure când i-am spus că este exagerat și că vreau factură pentru suma asta.

ADVERTISEMENT

Greșeala mea, cred. Mare atenție la escroci. Plăcile de faianță sunt 20cm / 15cm.”, a scris bărbatul pe grupul de Facebook ”Idei menajări”.

Ce sfaturi a primit bărbatul păgubit

Membrii comunității i-au sărit în ajutor proprietarului, sfătuindu-l să-l reclame la poliție pe instalatorul care i-a distrus baia, pentru ca acesta să nu mai producă daune și prin alte gospodării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, omul a fost sfătuit să-și achiziționeze o chiuvetă cu dulap, care nu necesită prinderea de perete, scrie ziare.com.

Au existat utilizatori care și-au povestit experiența personală și au mărturisit că și ei au trecut prin episoade asemănătoare. De exemplu, o femeie a dezvăluit că a fost nevoită să achite 2.000 de euro pentru montarea unei scări de granit.

ADVERTISEMENT

Ea a încercat să apeleze la ajutorul celor de la Protecția Consumatorului, însă aceștia au refuzat-o pentru că nu fusese emisă o factură pentru lucrări.

ADVERTISEMENT