Life

De ce e bine să pui o pungă cu oțet pe robinetul din bucătărie. Trucul eficient pe care instalatorii nu ți-l spun niciodată

La ce folosește punga cu oțet agățată de robinetul din bucătărie. Pontul util pe care niciun meseriaș nu ți-l va divulga vreodată.
29.07.2023 | 17:51
De ce e bine sa pui o punga cu otet pe robinetul din bucatarie Trucul eficient pe care instalatorii nu til spun niciodata
La ce folosește punga cu oțet agățată de robinetul din bucătărie. Pontul util pe care niciun meseriaș nu ți-l va divulga vreodată. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce e bine să pui o pungă cu oțet pe robinetul din bucătărie. Trucul eficient pe care instalatorii nu ți-l spun niciodată. Oțetul poate conține până la 20% acid acetic, ceea ce înseamnă că are proprietăți antimicrobiene puternice.

La ce folosește punga cu oțet agățată de robinetul din bucătărie. Pontul util pe care niciun meseriaș nu ți-l va divulga vreodată

La ce folosește punga cu oțet agățată de robinetul din bucătărie. Pontul util pe care niciun meseriaș nu ți-l va divulga vreodată. De acum înainte nu vei mai apela la niciun instalator pentru curățarea țevilor din casă.

ADVERTISEMENT

Soluția ne ajută să îndepărtăm cu lejeritate și fără eforturi mari depunerile de calcar. Tot ce trebuie să faci este să legi o pungă cu oțet alb de robinet. Metoda aceasta funcționează de minune inclusiv la cea din baie.

Oțetul este un dezinfectat natural care omoară toate bacteriile și în plus, te ajută să economisești bani. Nu vei mai cumpăra deloc produse scumpe de pe rafturile magazinelor, care pe deasupra, nici nu-și fac treaba.

ADVERTISEMENT

Trucul este foarte simplu. Se lasă să acționeze preț de 30 de minute și apoi se șterge capul robinetului cu un prosop curat sau cu o bucată de hârtie. De asemenea, cu ajutorul oțetului alb putem curăța foarte multe suprafețe din locuință.

Printre acestea se numără blaturile, podelele, ferestrele și oglinzile. Totodată, acest produs, care este la îndemâna tuturor gospodinelor, este ideal pentru a elimina grăsimea și murdăria din mașina de spălat vase.

ADVERTISEMENT

Oțetul alb, folosit în diverse trucuri în gospodărie

Oțetul alb este folosit în diverse trucuri în gospodărie, nu doar în preparatele culinare. Spre exemplu, ingredientul este util pentru îndepărtarea buruienilor din grădină dacă este amestecat cu sare și puțin detergent de vase.

Florile din vază vor rămâne proaspete o perioadă mai lungă dacă în apă se adaugă puțin din această substanță. Îndepărtarea petelor de pe haine se face foarte simplu dacă se lasă la înmuiat în lighean, în oțet alb.

ADVERTISEMENT

Dușurile și căzile vor străluci de curățenie dacă se adaugă un strop de oțet în apă sau pe buretele folosit în acest proces. Cel mai bun raport oțet – apă pentru îndepărtarea murdăriei din casă este de 50 – 50.

ADVERTISEMENT
Tags: