News

Ce a pățit un șofer care și-a parcat mașina și a blocat intrarea într-o școală din București. Gestul elevilor a devenit viral

Un șofer și-a parcat mașina și a blocat intrarea într-o școală din Capitală. Gestul elevilor a stârnit un val de reacții.
18.10.2023 | 19:55
Ce a patit un sofer care sia parcat masina si a blocat intrarea intro scoala din Bucuresti Gestul elevilor a devenit viral
Și-a parcat mașina și a blocat intrarea într-o școală/ Colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Facebook
ADVERTISEMENT

Un șofer și-a parcat mașina și a blocat intrarea într-o școală din București. Pentru că nu a găsit un alt loc de parcare disponibil, conducătorul auto s-a gândit că ar fi o idee bună să își lase autoturismul aici, spre nemulțumirea profesorilor și elevilor.

Un șofer și-a parcat mașina și a blocat intrarea într-o școală din București

Problema locurilor de parcare în Capitală nu este una nouă. Deseori se întâmplă ca participanții la trafic să piardă zeci de minute până găsesc un spațiu liber pentru mașinile lor. Există și șoferi tupeiști care lasă autoturismele unde apucă, în locuri care nu sunt destinate parcării.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unui conducător auto, care și-a parcat mașina în fața unei școli din București. Bărbatul a blocat accesul la intrarea în unitatea de învățământ, gest care a provocat reacții pe măsură din partea celor care erau așteptați la ore.

Însă, elevii nu s-au lăsat descurajați de gestul bărbatului. Unii dintre ei au ridicat ștergătoarele mașinii, în semn de nemulțumire, iar alții, care au vrut cu orice preț să ajungă la ore, s-au urcat pe autoturism pentru a pătrunde în curtea unității de învățământ.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu minorii în această ipostază au fost postate pe un grup de Facebook, destinat participanților la trafic. Gestul elevilor a devenit viral și a stârnit un val de reacții din partea internauților.

„Așa arată un dosar penal pentru vandalism”

Mulți dintre internauți l-au criticat pe conducătorul auto, iar alții pe elevii care au urcat pe mașină pentru a ajunge în școală. Cei din urmă susțin că minorii nu au procedat corect și că fapta lor poate fi încadrată la infracțiunea de distrugere și vandalism.

ADVERTISEMENT

Autorul postării a publicat fotografiile pe grupul „Ai parcat ca un bou București”,însoțite de următorul mesaj: „Cam așa trebuie procedat când sunt blocate trotuare, treceri pentru pietoni! În poză…mașina bloca intrarea în școală”.

Unii dintre internauți i-au dat dreptate, considerând că persoana care a lăsat mașina în locul respectiv este lipsită de bun simț. Alții au avut o altă părere, judecând gestul elevilor care au făcut tot posibilul să intre în curtea școlii.

ADVERTISEMENT

„Așa arată un dosar penal pentru vandalism”. „Este distrugere și vandalism. Parcatul pe trotuar e doar o contravenție”. „Frumoasă educație. Generația nouă sigur are valori morale înalte. Mă rog, sunt copii, mai au timp să se îndrepte. Mai rele sunt maimuțele care aplaudă prin comentarii și instigă la vandalism.”, „Distrugere, vandalism, plangere penala. Aici e contraventie, nu e nimeni in masura sa decida cum il pedepseste”, au scris câțiva dintre internauți la postarea respectivă.

ADVERTISEMENT