Life

Ce a pățit un turist în Suceava. Bărbatul a vrut să-și comande un burger: ”Halucinant, sincer”

Ce i s-a întâmplat unui bărbat care a ajuns în Suceava. Suma achitată pentru un simplu burger și o porție de cartofi prăjiți.
29.03.2023 | 09:20
Ce a patit un turist in Suceava Barbatul a vrut sasi comande un burger Halucinant sincer
Ce i s-a întâmplat unui bărbat care a ajuns în Suceava. Suma achitată pentru un simplu burger și o porție de cartofi prăjiți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit un turist în Suceava. Bărbatul a vrut să-și comande un burger. Ce a povestit acesta legat de impresiile pe care i le-a lăsat orașul și localurile în care a ajuns pentru a savura o masă delicioasă și savuroasă.

Ce i s-a întâmplat unui bărbat care a ajuns în Suceava. Suma achitată pentru un simplu burger și o porție de cartofi prăjiți

Un bărbat originar din Cluj-Napoca a dezvăluit ce i s-a întâmplat când a ajuns în Suceava. Acesta a vorbit despre suma achitată pentru un simplu burger și o porție de cartofi prăjiți, dar și cum i s-a părut preparatul.

ADVERTISEMENT

Concret, clujeanul s-a mirat că prețurile sunt mai mici decât în orașul natal. A achitat nu mai mult de 30 de lei, chiar dacă mâncarea nu i s-a părut de o calitate superioară, ci mai degrabă seacă decât cele gustate înainte.

Chiar și așa a punctat faptul că nu se compară cu alte meniuri mai scumpe și mai puțin bune pe care le-a mâncat de-a lungul timpului. Potrivit stiridecluj.ro, în localurile din Cluj-Napoca un burger de vită costă aproximativ 140 de lei.

ADVERTISEMENT

„Halucinant, sincer. Nimic peste 30 de lei. Bine a fost burgerul așa, puțin mai sec, dar am mâncat burgeri în Cluj mai scumpi și mai nașpa”, a spus bărbatul, mai arată sursa menționată mai devreme.

De asemenea, bărbatul a mai declarat că a rămas impresionat de o ofertă specială din partea localului. Se pare că cei din Suceava pot beneficia de aceasta între orele 11:30 – 14:30 pentru suma de numai 24 de lei.

ADVERTISEMENT

„Meniu la 24 de lei, ia-o și pe asta”, a mai declarat clujeanul despre meniul de 570 de grame care conține în interior două sosuri din partea casei, castraveți murați, salată iceberg, carne de vită și brânză cheddar.

Secretele unui burger gustos

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit la un moment dat care sunt secretele unui burger gustos. Renumitul chef de la Antena 1 susține că amestecul de carne este extrem de important și trebuie să conțină 25% grăsime și 75% carne.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alegerea celorlalte ingrediente trebuie făcută foarte bine. Bucătarul mai spune că muștarul și ketchupul trebuie să se pună întotdeauna după gustul fiecăruia. Burgerii se păstrează în caserole cu capac până în momentul servirii. În felul acesta chiftelele rămân calde.

ADVERTISEMENT
Tags: