Life

Cât costă un burger de vită cu cartofi la restaurantul lui Joseph Hadad. Are un preț special

Care este prețul pe care trebuie să îl plătească cineva care vrea să mănânce la restaurantul lui Joseph Hadad. Burgerul vândut aici este unul cu preț special.
12.05.2022 | 22:03
Cat costa un burger de vita cu cartofi la restaurantul lui Joseph Hadad Are un pret special
Cât costă un burger de vită cu cartofi la restaurantul lui Joseph Hadad. Foto: Colaj Fanatik / Facebook Joseph Hadad și chefhadad.com
ADVERTISEMENT

Chef Hadad de la Masterchef a dezvăluit care este secretul pentru burgerul perfect. Acesta vinde acest preparat și în restaurantul său.

Ce preț are un burger de vită cu cartofi prăjiți la restaurantul lui Joseph Hadad

Burgerul este un preparat preferat de mulți, fiind delicios și ușor de mâncat. Dacă ai poftă de ceva nu neapărat sănătos, atunci poți comanda cu încredere un burger!

ADVERTISEMENT

Chef Joseph Hadad vinde un burger la prețul de 58 de lei în unul dintre restaurantele sale, dar are mult mai multe rețele cu care se laudă pe Facebook.

Având în vedere faptul că la restaurantele de masă un astfel de preparat este circa 20 sau 30 de lei, prețul pentru cel de la restaurantul lui Joseph Hadad este mai piperat.

ADVERTISEMENT

Totuși, prețul este dat și de ingredientele care sunt folosite, anume carne de vită cu piept de rață afumat, sos aioli de hrean, ceapă. Nu poate lipsi nici chifla.

Rețeta lui Joseph Hadad pentru un burger perfect

Totuși, dacă nu vrem să plătim acest preț pentru un burger sau pur și simplu vrem să ne bucurăm de o masă îndestulătoare acasă, atunci putem să ne facem proprii burgeri.

ADVERTISEMENT

Cheful de la emisiunea Masterchef de la Pro TV a dezvăluit și o rețetă pe care o poate face oricine în confortul propriei case.

Conform acestuia, cel mai important element al unui burger este carnea. Acesta ne recomandă carnea de vită, ceafa sau carnea de lucru.

ADVERTISEMENT

Un lucru foarte important este să existe și puțină grăsime în acea carne folosită de noi. În compoziția aceasta de carne trebuie să punem o lingură jumătate de ketchup și două lingurițe de muștar dulce, sare și piper negru (ingrediente necesare pentru un kilogram de carne). Carnea trebuie gătită medium, nu bine făcută.

Chifla trebuie puțin prăjită, iar în ceea ce privește sosurile, chef Joseph Hadad folosește maioneză cu ceapă, castraveți murați, sare, piper, puțin zahăr, oțet, pătrunjel tocat. Mai putem folosi salată iceberg și niște roșii. Desigur, nu pot lipsi cartofii prăjiți.

Joseph Hadad, jurat la MasterChef

Joseph Hadad a fost jurat al emisiunii Top Chef, iar de mai mulți ani face parte din echipa de la Masterchef. Alături de chef Foa și chef Radu Dumitrescu, acesta îi laudă sau critică pe concurenții de la faimoasa emisiune de gătit.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie”, spunea acesta.

Joseph Hadad a venit în România acum mai bine de 20 de ani, fiind stabilit aici.

ADVERTISEMENT