Life

Ce a păţit Vica Blochina înainte să vină la Survivor 2023: “Copilul meu nu mai vorbeşte cu mine”

Vica Blochina a făcut o mărturisire emoționantă, luni seară, la Survivor România 2023, despre fiul ei, Edan, care este un adolescent în toată regula.
10.01.2023 | 07:15
Ce a patit Vica Blochina inainte sa vina la Survivor 2023 Copilul meu nu mai vorbeste cu mine
Vica Blochina a participat la Survivor România
ADVERTISEMENT

Au fost emoții mari, luni seară, la Survivor România 2023. ”Faimoșii” și ”Războinicii” au purtat prima luptă pe traseu. Printre probe, Vica Blochina a făcut o mărturisire emoționantă despre fiul ei, Edan.

Vica Blochina, mărturisire în lacrimi la Survivor România 2023 despre fiul său

”Faimoasa” Vica Blochina a spus cu ochii în lacrimi, după ce a adus un punct echipei sale, că și-a dorit foarte mult să își facă mândru copilul, în vârstă de 15 ani, deoarece el s-a opus plecării ei în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Edan nu a mai dorit să comunice cu mama sa, când a aflat că aceasta nu-i respectă dorința de a nu participa la Survivor România 2023, așa cum a mai declarat Vica Blochina.

”Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție.

Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el”, a dezvăluit fosta balerină.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina: ”Sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun”

Vica Blochina și-a recunoscut și emoțiile care au cuprins-o de cum a pus piciorul în jungla din Dominicană, însă vrea să le lase deoparte, pentru a demonstra că poate face față probelor dificile.

”Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu.

ADVERTISEMENT

Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a precizat vedeta atunci când și-a făcut prezentarea, la prima ediție Survivor România 2023.

Luni, 9 ianuarie, a avut loc primul episod din Survivor România 2023. Marți și miercuri, ”Războinicii” și ”Faimoșii” vor intra iar pe traseu, pentru a câștiga imunitate.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul celor trei zile consecutive, competiția din Republica Dominicană se poate urmări atât pe TV, de la 20:30, cât și pe platforma online Voyo.

ADVERTISEMENT