Life

Numele real al lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Ce scrie, de fapt, în buletin

Prenumele adevărat al lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Foarte puțină lume știe care este acesta. Află-l și tu!
09.01.2023 | 18:55
Numele real al lui Gheboasa de la Survivor Romania 2023 Ce scrie de fapt in buletin
Prenumele adevărat al lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Foarte puțină lume știe care este acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Numele real al Faimosului din Republica Dominicană. Ce scrie, de fapt, în buletinul cântărețului de 21 de ani, care face de ceva vreme furori în industria muzicală românească, după ce a fost ”descoperit” de Grasu XXL.

Prenumele adevărat al lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Foarte puțină lume știe care este acesta

Gheboasă este foarte cunoscut pe scena muzicală, dar și pentru faptul că a acceptat provocarea de la Survivor România 2023. Numele de scenă i-a venit artistului în minte datorită unui joc de cuvinte, în buletin fiind trecut ca și Gabriel Gavriş.

ADVERTISEMENT

A avut o viață foarte grea în orașul natal Târgoviște și a pornit de jos. La vârsta de numai 16 ani a fost cercetat într-un dosar după ce s-a bătut. A participat la One True Singer, dar a fost eliminat din cauza unor încălcări ale regulamentului.

Ulterior, a lansat melodia Dă-i ţiganca datorită lui Grasu XXL, care în momentul de față a adunat peste 12 milioane de vizualizări. În scurt timp a devenit viral pe TikTok și acum adună un public numeros la evenimentele unde merge.

ADVERTISEMENT

Totodată, piesa Dacă n-ai bani, cântată împreună cu Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, a făcut 31 de milioane de vizualizări în doar patru luni de la lansarea pe Youtube.

În prezent, Gheboasă face bani frumoși din pasiunea sa. Potrivit vedeteblog.ro, trapperul cere 2.000 de euro pentru un singur concert. În plus, are o afacere cu haine pentru tinerii de vârsta sa. S-a mutat în București pentru a face muzică.

ADVERTISEMENT

Gheboasă, copilărie. A crescut într-o familie adoptivă

Gheboasă nu a avut o copilărie deloc ușoară. Faimosul de la Survivor România 2023 a crescut în cartierul Șerpărie într-un anturaj toxic: sărăcie, droguri și agresiune. A fost dat în plasament de mic și până la 6 ani a crescut într-o familie adoptivă.

„Mergeam în vizită la închisoare, cu părinții mei adoptivi. Nu înțelegeam foarte multe. Nu înțelegeam ce e pușcăria, de ce e el închis acolo. Eu credeam că acolo stă”, a povestit Gheboasă pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Mama sa nu l-a dorit la naștere, în timp ce tatăl său a făcut închisoare. În altă ordine de idei, cântărețul crede că foamea e cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în competiția sportivă de la Pro TV.

ADVERTISEMENT