Life

Ce a postat Nosfe în urmă cu trei luni pe rețelele de socializare. Părea că-și prezice moartea

Noi detalii despre moartea lui Nosfe. Ce a postat în urmă cu trei luni pe rețelele de socializare. Artistul părea că-și prezice sfârșitul.
17.10.2022 | 14:21
Coincidența stranie cu moartea artistului. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Moartea lui Nosfe a lăsat o durere profundă printre cei dragi și fanii artistului. Acum, noi detalii ies la iveală despre deces. În urmă cu trei luni, artistul în vârstă de 37 de ani a avut o postare ce pare a fi o coincidență cu situația actuală.

Postarea bizară a lui Nosfe, din urmă cu trei luni, de pe Instagram

Pe data 16 iulie, Nosfe posta pe Instagram un vers dintr-o melodie a trupei Șatra Benz: ”Fă, de ce tot zici că am murit?”. Mulți fani au revăzut-o și au spus că solistul părea că-și prezice sfârșitul.

ADVERTISEMENT

”Băăă, a murit după trei luni după aceeași dată”, ”Trei luni mai târziu…”, sunt o parte dintre comentariile care se regăsesc la postarea interpretului.

Nosfe postare
Postarea lui Nosfe, din urma cu trei luni. Sursa foto: captura Instagram/ Spynews

Cauza morții lui Nosfe

Pe numele lui real Darius Crețan, Nosfe a plecat din această lume luni seară, la câteva ore după ce a susținut un concert. Ajuns acasă, a făcut infarct, soția găsindu-l căzut în sufragerie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia a alertat autoritățile, sunând la 112. Echipaje de salvare s-au deplasat în zonă și i-au constatat decesul.

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

ADVERTISEMENT

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, este comunicatul Poliției Ilfov.

ADVERTISEMENT

De altfel, înainte cu 48 de ore de moarte, Nosfe a lansat ultima lui melodie și clip video, ”N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny. Totodată, de curând, cântărețul a luat parte și la emisiunea culinară ”Chefi la Cuțite”, impresionând prin preparatul său.

ADVERTISEMENT