Life

Ce a primit Anca Serea de ziua ei. Soția lui Adi Sînă a împlinit 43 de ani

Anca Serea, răsfățată de familie și de cei dragi cu ocazia zilei de naștere. Ce dorințe și-a pus soția lui Adi Sînă la ceas aniversar.
02.02.2024 | 21:38
Ce a primit Anca Serea de ziua ei Sotia lui Adi Sina a implinit 43 de ani
Anca Serea a împlinit 43 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea este răsfățata zilei de azi. Soția lui Adi Sînă a împlinit 43 de ani. Familia și cei dragi au profitat de ocazie pentru a-i transmite cele mai frumoase gânduri și urări. Vedeta a fost copleșită și de cadouri, care de mai de care mai frumoase și dăruite din toată inima.

Anca Serea, mai fericită și mai împlinită ca niciodată

Anca Serea a împlinit 43 de ani. Fără doar și poate, vârsta este doar un număr pentru vedetă. Soția lui Adi Sînă arată mai bine ca niciodată, iar silueta sa este una de invidiat. Tocmai de aceea, nu este de mirare că nimeni nu îi dă vârsta din buletin.

ADVERTISEMENT

Azi, fiind o ocazie specială, Anca Serea a fost în centrul atenției. De ziua sa de naștere, vedete a fost înconjurată de cele mai dragi persoane din viața ei. Soțul și copiii ei au pus la cale un întreg plan pentru a o surprinde. Rezultatul a fost cel așteptat.

Adi Sînă este foarte atent cu partenera lui, în fiecare zi. Însă, pentru că o singură dată în an este ziua soției sale, artistul a vrut să îi pregătească o surpriză în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

În realizarea surprizei care a emoționat-o pe Anca Serea, soțul ei a avut ajutoare de bază. Artistul a complotat împreună cu copiii lui. Cu toții au surprins-o pe vedetă cu un tort și cu buchete superbe de flori.

Vedeta, surprinsă de familie și de cei dragi

Anca nu a uitat să le mulțumească și celor din online pentru mesajele trimise și pentru urările pe care i le-au făcut. Și, tot acum, la ceas aniversar, vedeta a vrut să împărtășească cu fanii ei concluziile la care a ajuns până la această vârstă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Sînă a recunoscut că, odată cu această maturizare a ajuns să înțeleagă mult mai bine ceea ce contează. Bruneta nu mai este deloc egoistă, ci a învățat să îi pună pe cei dragi pe primul loc și să se hrănească cu fericirea lor.

Anca Serea are tot ce își poate dori o femeie de vârsta ei. Aceasta are o carieră de succes, iar acasă, familia sa o copleșește în fiecare zi cu dragoste, apreciere și înțelegere.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, în ziua în care a împlinit 43 de ani, Anca Serea nu a avut nicio dorință de ordin material. Vedeta și-a dorit să fie sănătoasă pentru a putea face tot ce și-a propus alături de cei dragi.

Anca Serea se declară împlinită, atât timp cât poate să călătorească alături de cei dragi și să experimenteze emoții unice alături de familie. În continuare, împlinirea vedetei mai vine și din faptul că poate să construiască cele mai frumoase lucruri alături de oamenii care chiar contează pentru ea.

ADVERTISEMENT