Life

Ce a răspuns Maria Chițu de la Survivor România când a fost întrebată de un fan dacă e vaccinată

Maria Chițu de la Survivor România a fost întrebată pe Instagram dacă este vaccinată sau nu. Blondina a oferit un răspuns neașteptat.
03.10.2021 | 13:01
Ce a raspuns Maria Chitu de la Survivor Romania cand a fost intrebata de un fan daca e vaccinata
Maria Chițu, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Chițu, fostă concurentă la Survivor România, este cea mai recentă vedetă reticentă la vaccinarea împotriva Covid-19. Războinica a oferit un răspuns vehement unui fan care a întrebat-o dacă s-a vaccinat sau are de gând să o facă.

Maria a ținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory, acolo unde a vorbit despre subiecte diferite.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea a lămurit câteva lucruri despre competiția care a făcut-o celebră, în speță ce fel de relație mai are cu Albert Oprea.

Maria Chițu de la Survivor România, vehementă: „Nu vreau să mă vaccinez”

Printre curiozitățile fanilor s-a numărat și cea referitoare la vaccinare, mai ales că în România numărul cazurilor de coronavirus a explodat în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Maria nu pare impresionată de valul 4 al pandemiei. „Te vei vaccina sau te-ai vaccinat?”, a fost întrebarea pusă de cineva pe Instagram.

„Nu vreau să mă vaccinez!”, a răspuns vehement Maria, postând o imagine în care râde cu gura până la urechi, fotografie care a creat controverse în rândul celor care sunt pro-vaccinare.

ADVERTISEMENT

Maria nu a dorit să ofere detalii. Nu a spus de ce nu vrea să se vaccineze, însă felul în care și-a exprimat poziția spune totul despre reticența ei.

maria chițu
Mvria Chițu de la Survivor România tratează Covidul râzând și spune că nu vrea să se vaccineze. Foto: Instagram

Vedete reticente la vaccin care s-au confruntat cu coronavirusul

Maria Chițu nu este singura vedetă din România reticentă la vaccin. În urmă cu câteva luni, și Alex Velea și Zannidache au declarat în emisiunea lui Dan Capatos că încă mai așteaptă să vadă dacă se vor decide sau nu să se imunizeze.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au pățit nimic până acum, însă există alte staruri de la noi care au trecut prin boală, chiar pentru a doua oară, nevaccinați fiind.

Theo Rose este cel mai recent exemplu. Cântăreața nu a vrut să intre în dezbaterea privind vaccinarea, însă și-a exprimat la rândul ei reticența.

Există și cazuri destul de grave precum cel al Alinei Pușcău, care a ajuns de două ori la Urgențe din cauza Covid-19, la rândul ei nefiind vaccinată.

„Mi-a afectat plămânii, amândoi plămânii, virusul. Îmi este foarte greu să respir. Când respir, mă doare aici în capul pieptului ca şi cum ceva s-a rupt. Este foarte, foarte greu virusul ăsta. Eu n-am fost niciodată aşa bolnavă”, sunt simptomele descrise de Pușcău, afectată de varianta Delta a virusului Sars-Cov-2.

 

ADVERTISEMENT