News

Ce a spus mama fetiței ucise în sectorul 4 când a aflat de crimă: “Ăsta e adevărul”

Mama fetiței ucise într-un apartament din sectorul 4 a făcut dezvăluiri despre crima comisă. Femeia a dat cărțile pe față.
07.06.2023 | 22:13
Ce a spus mama fetitei ucise in sectorul 4 cand a aflat de crima Asta e adevarul
Mama fetiței a făcut dezvăluiri despre crima din sectorul 4. Foto: Captura Antena3.
ADVERTISEMENT

Într-un apartament din sectorul 4 din București,  în lada unei canapele, a fost descoperit cadavrul fetiței în vârstă de 12 ani, iar acum mama acesteia se află în vizorul anchetatorilor. Femeia a fost reținută în Spania, unde s-a angajat la o fermă împreună cu mai mulți români. Autoritățile române cooperează strâns cu autoritățile spaniole și din alte țări europene pentru a da de urma partenerului femeii, suspectat în acest caz.

Mama fetiței a făcut dezvăluiri despre crima din sectorul 4

Rudele bărbatului cred că acesta ar putea fi în Olanda, iar anchetatorii îl caută ca să-l aducă în fața justiției. Mama copilei a negat vehement acuzațiile de omor, afirmând că nu știe nimic despre moartea fetiței sale și susținând că aceasta ar fi plecat la tatăl său.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, medicii legiști au concluzionat că fetița a avut parte de un sfârșit violent, cel mai probabil înainte de Paște, iar mama și partenerul ei au fugit din România și s-au ascuns în Spania. Tatăl biologic al fetiței a declarat dispariția acesteia pe 5 mai, după ce nu a mai primit niciun semn de la ea.

Eu de unde să știu ce s-a întâmplat? Dacă eu mă sculam la 4:00 dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-său. Eu am dus-o de vreo două ori la taică-său, am dus-o până la poartă. Ăsta este adevărul. (…)

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am omorât copilul! Copilul stătea și la mama, venea și la mine, și se ducea și la taică-său. (…) Mama cu fostul, și eu cu fostul, nu suntem în relații bune. Dacă îmi spunea că vrea la tati, eu o duceam, luam mașina și o duceam până la poartă, ea intra în curte și eu plecam. (…)

Măi, dacă eram criminală, nu te omoram pe tine? Dacă eu eram vinovată, o mai sunam pe mama? Nu acopăr pe nimeni, nu știu nimic! Dacă eu știam, nu spuneam? Mă duceam la poliție, și dacă nu știam în română mă duceam cu telefonul și spuneam tot. Le spun tot, cum v-am spus și vouă, dar nu știu nimic”, răspunde femeia la întrebările colegilor săi din Spania. Aceștia au înregistrat-o.

ADVERTISEMENT

Ucigașul  se ascunde în Olanda

Românii care lucrează cu mama fetiței au mai întrebat-o de ce nu plânge după ea și au primit un răspuns șocant: “Nu pot, pe cuvântul meu, mă înțeapă inima dar nu pot! De când m-a trezit Nea Ion din somn, nu pot!”.

La scurt timp după descoperirea macabră, oamenii legii au găsito-o pe mama fetiței într-un orășel din vestul Cataloniei. La cererea autorităților române, poliția spaniolă a organizat o operațiune pentru a o reține pe femeie și a o audia în legătură cu cazul. În același timp, ofițerii din Poliția Capitalei au localizat partenerul femeii, dar deocamdată nu s-a confirmat reținerea acestuia. Oamenii legii bănuiesc că suspectul se află în Olanda.

ADVERTISEMENT

Dacă probele vor confirma implicația celor doi în această crimă șocantă, vor fi emise mandate europene de arestare pentru a-i aduce în fața justiției din România. Autoritățile continuă investigațiile pentru a dezvălui întreaga poveste și a aduce dreptate în acest caz teribil.

ADVERTISEMENT