Life

Ce a spus Vlad Gherman despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu. Reacția amuzantă a actorului: „Am ieșit la o bere”

Vlad Gherman a oferit un răspuns amuzant după ce a fost întrebat cum se înțelege cu noul iubit al Cristinei Ciobănașu.
12.10.2021 | 09:24
Ce a spus Vlad Gherman despre noul iubit al Cristinei Ciobanasu Reactia amuzanta a actorului Am iesit la o bere
Ce a spus Vlad Gherman despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu. Reacția amuzantă a actorului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii l-au întrebat pe Vlad Gherman cum se înțelege cu noul iubit al Cristinei Ciobănașu, după ce tânăra a început să se afișeze cu el și pe rețelele sociale. Cei doi actori s-au despărțit la începutul anului, după nouă ani de relație, dar au rămas prieteni.

Vlad Gherman le-a oferit urmăritorilor un răspuns ironic, dar amuzant, în stilul său caracteristic. Tânărul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au profitat.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu

La mai bine de opt luni de când s-au despărțit, fanii speră ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să formeze din nou un cuplu. Cei doi au rămas buni prieteni, iar actrița are deja o nouă relație, de câteva luni.

Vlad Gherman a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și a fost întrebat cum se înțelege cu noul partener al fostei sale iubite.

ADVERTISEMENT

Actorul a oferit un răspuns ironic, fiind amuzat de o astfel de întrebare. „Da, ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere…”, a fost răspunsul lui Vlad Gherman pe Instastory.

Întrebat dacă s-a gândit să aibă o nouă relație, după despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a spus că da. Actorul vrea să fie fericit și să-și găsească liniștea alături de o altă parteneră, lucru care se va întâmpla la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

”Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit”, a mai spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman
Vlad Gherman, despre iubitul Cristinei Ciobănașu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au șocat pe toată lumea atunci când și-au anunțat despărțirea. Fanii au sperat tot timpul că se vor împăca, însă fiecare a mers mai departe. Relația dintre ei este una bună și lucrează în continuare împreună la unele proiecte.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Vlad Gherman atunci când a aflat de noua relație a Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu Viața” și au avut o relație timp de nouă ani. La începutului anului, cei doi și-au dat seama că își doresc lucruri diferite, așa că au decis să se despartă, dar au rămas prieteni.

De câteva luni, Cristina Ciobănașu are un nou iubit, iar Vlad Gherman a reacționat la scurt timp de când această informație a devenit publică. Actorul a declarat, pe canalul său de YouTube, că își dorește ca fosta lui iubită să aibă parte de fericire.

Chiar Cristina Ciobănașu a fost cea care l-a informat pe fostul ei partener de noua ei relație. Actorul a apreciat sinceritatea tinerei și faptul că a ținut să-i spună, știind că va fi un subiect discutat în presă.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă.

Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri.

Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a declarat Vlad Gherman pe YouTube, în urmă cu câteva săptămâni.

Acesta a mai spus că fiecare este liber să-și refacă viața și că nu trebuie să sufere la nesfârșit după despărțire. Tânărul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Ciobănașu.

ADVERTISEMENT