News

Ce a ținut într-un dric, vreme de 2 ani, patronul unei firme de pompe funebre. Poliția a fost alertată

Patronul unei firme de pompe funebre a fost arestat după o descoperire macabră. Ce a ținut acesta într-un dric, timp de 2 ani.
18.02.2024 | 10:40
Ce a tinut intrun dric vreme de 2 ani patronul unei firme de pompe funebre Politia a fost alertata
Patronul unei firme de pompe funebre a ținut timp de 2 ani, într-un dric, corpul unei femei. Sursa foto: usatoday.com
ADVERTISEMENT

Descoperire cu adevărat cutremurătoare la sediul unei companii de pompe funebre. Ce a ținut aici, într-un dric, patronul firmei. Poliția care investighează cazul a prezentat detalii terifiante.

Patronul unei firme de pompe funebre a ținut timp de 2 ani, într-un dric, corpul unei femei. Poliția a intervenit

La începutul acestei luni, în Statele Unite ale Americii, a fost emis un mandat de arestare pentru proprietarul unei firme de pompe funebre din Colorado. Acesta este acuzat că a păstrat timp de doi ani rămășițele incinerate a cel puțin 30 de persoane într-un imobil pe care îl închiriase.

ADVERTISEMENT

Într-un dric de la sediul companiei sale se afla trupul unei femei. Cadavrul acesteia a fost identificat. E vorba de o persoană de 63 de ani, care a murit din cauze naturale în august 2022.

Familia acesteia a fost informată ulterior despre descoperire, iar rămășițele ei au fost trimise la cabinetul medicului legist din Denver. Poliția a ajuns la concluzia că suspectul, Miles Harford, este posibil să fi dat membrilor familiilor cenușa unor alte persoane în loc de cenușa celor dragi lor.

ADVERTISEMENT

Domnul Harford, pare să fi avut probleme financiare în afacerea sa. În unele cazuri, el nu a putut să finalizeze incinerările”, a declarat comandantul poliției din Denver, Matt Clark.

Rudele femeii de 63 de ani au primit rămășițe, însă nu au fost cele ale defunctei. ”Oamenii sunt șocați”, a spus comandatul poliției din Denver. ”Ei credeau că au primit rămășițele rudei lor. Ulterior, au aflat că, de fapt, ruda lor fost ținută în carul funerar de la sediul companiei”, a adăugat Clark, citat de USA Today.

ADVERTISEMENT

Poliția din Denver a mai spus că biroul legist din SUA nu va efectua teste ADN ale rămășițelor găsite la casa lui Harford sau ale celor date familiilor din cauza dificultății de a extrage probe din cenușă.

Acesta este un caz complex care implică multe familii”, a spus Clark. ”Ar putea fi formulate acuzații suplimentare, după ce vom afla mai multe informații despre modul de acțiune al domnului Harford. Multe rămășițe umane ar fi putut sau nu să fi fost furnizate familiilor”, a mai precizat polițistul.

ADVERTISEMENT

Cazul din Colorado nu este unul singular

Cazul din prezent nu este o excepție peste ocean. Recent, în octombrie 2023, circa 115 cadavre depozitate necorespunzător au fost găsite la sediul unei firme de pompe funebre din Penrose, Colorado.

Oamenii din zonă s-au plâns de miros și au alertat autoritățile. Proprietarul unității, cunoscut pentru efectuarea de înmormântări ”verzi” , a încercat să ascundă depozitarea necorespunzătoare a cadavrelor, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: