Sport

Ce afacere de milioane a ratat Mitică Dragomir: „Am luat plasă. Nu i-a plăcut nevestei”

Mitică Dragomir a ratat o afacere de milioane din cauza soției sale. „Oracolul din Bălcești” a făcut dezvăluirea la „MAX Profețiile lui Mitică”.
02.12.2023 | 15:04
Ce afacere de milioane a ratat Mitica Dragomir Am luat plasa Nu ia placut nevestei
Mitică Dragomir a ratat o afacere de milioane din cauza soției sale. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este recunoscut pentru succesul pe care îl are în afaceri, iar fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dat numeroase lovituri financiare în ultima vreme. „Oracolul” a fost aproape să dea o nouă lovitură, însă totul s-a năruit din cauza soției sale.

Ce afacere de milioane a ratat Mitică Dragomir: „Nu i-a plăcut nevestei”

Dumitru Dragomir a povestit că a fost aproape să cumpere 6 izvoare de apă, cu o linie de îmbuteliere, pentru două milioane de dolari. Totuși, Vica, soția lui Mitică Dragomir, nu a fost încântată de gustul apei, iar fostul șef al LPF nu a mai cumpărat izvoarele de apă.

ADVERTISEMENT

„Asta trebuie să vinzi în țara asta, aerul și apa. Fraieri avem la totul pas. În țara asta ai apă să dai la tot globul pământesc și ai aer cum n-au trei sferturi din țările omenirii. Ce munți avem!

(n.r. ai vândut apă și aer, te-ai făcut miliardar) Da. Și aici am luat plasă. Mi-a vândut unul 6 izvoare de apă și cu o linie de îmbuteliere, dar nu i-a plăcut la gust soției mele apa și n-am mai cumpărat. 

ADVERTISEMENT

Mi-a cerut două milioane de dolari. Cu două milioane de dolari pot să o fac și acum, am patru izvoare. Mă îndoiesc de treaba asta (n.r. că oamenii vor muri de sete)”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Horia Ivanovici, uluit de ratarea lui Mitică Dragomir: „Cea mai mare greșeală”

„N-ai luat apa? Cea mai mare greșeală. Nea Mitică, te rog să mă crezi, în cinci ani o să fie secetă. O să moară lumea de sete. Du-te și cumpără apă, cea mai mare afacere.

ADVERTISEMENT

În câțiva ani de zile, apa va fi aur pe Pământ”, a fost mesajul lui Horia Ivanovici. La începutul anului, Dumitru Dragomir a dezvăluit că vinde apartamente de lux cu două milioane de euro bucata.

Totodată, la finalul acestei veri, Dumitru Dragomir s-a umplut de bani, după ce a vândut alte două apartamente pentru suma de totală de 320.000 de euro în blocurile pe care le deține în nordul Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Max Profețiile lui Mitică” pot fi urmărite în fiecare luni, ora 13:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare emisiune poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Ce afacere de milioane a ratat Mitică Dragomir: „Nu i-a plăcut nevestei”

ADVERTISEMENT