Sport

Mitică Dragomir s-a umplut de bani! Ultima lovitură financiară dată

Mitică Dragomir s-a umplut de bani, după ce a dat o nouă lovitură financiară în domeniul afacerilor imobiliare. Cum a câștigat fostul șef al LPF câteva sute de mii de euro.
21.08.2023 | 09:49
Mitica Dragomir sa umplut de bani Ultima lovitura financiara data
Dumitru Dragomir s-a umplut de bani după ultima lovitură din domeniul imobiliarelor. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir are parte de un succes incomensurabil în afaceri. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dat o nouă lovitură financiară, după ce a vândut două apartamente în blocurile pe care le deține în nordul Capitalei. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluirea de senzație la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir s-a umplut de bani! Ultima lovitură financiară dată

Mitică Dragomir a făcut public proiectul său de succes la emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a construit două blocuri în nordul Bucureștiului, iar prețul unui singur apartament poate ajunge până la două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În cadrul ultimei ediții a emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit că a vândut alte două apartamente pentru suma de totală de 320.000 de euro.

„(n.r. cu hotelul ai mai mișcat ceva?) Mai bine, ori a venit lumea din concediu. Înainte să vin aici am vândut două apartamente. (n.r. cât e un apartament la tine?) Depinde ce vrei să iei. Amândouă au fost 320.000 de euro”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir se pricepe de minune în afaceri: „Eu nu fac apartamente mici”

Blocurile lui Mitică Dragomir sunt situate în apropierea locului în care Gigi Becali ridică biserica. Fostul șef al LPF vrea să transforme acea zonă în cel mai exclusivist cartier din țară. „(n.r. a costat 160.000 de euro unul?) Da. Au în jur de 90 de metri pătrați. Eu nu fac apartamente mici.

Cu bulevard de 21 de metri, ai alee până la lac, unde poți să te plimbi. E o nebunie”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin apartament ridicat de Mitică Dragomir se ridică la suma de 150.000 de euro. „Oracolul din Bălcești” a cumpărat terenul din nordul Capitalei de la nimeni altul decât Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Unde își face Gigi Becali loc de veci. Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, bun prieten cu Gigi Becali, a dezvăluit că patronul de la FCSB vrea să își facă mausoleu la noul palat, unde se va muta cu totul. În urmă cu 15 ani latifundiarul a decis să ridice o biserică la aproximativ 2 kilometri de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, de la ora 10:30. HORIA IVANOVICI și Dumitru Dragomir vă dau întâlnire LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Dumitru Dragomir s-a umplut de bani. Ultima lovitură financiară dată de fostul șef al LPF

ADVERTISEMENT