Life

Ce afacere de succes are fiul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor. Din ce face bani la doar 19 ani

Adi, fiul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor, are o afacere de succes. Din ce face bani tânărul la numai 19 ani.
25.10.2023 | 11:03
Ce afacere de succes are fiul Cristinei Batlan jurata de la Imperiul Leilor Din ce face bani la doar 19 ani
Ce afacere de succes are fiul Cristinei Bâtlan, la doar 19 ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Cristinei Bâtlan, Adi, are o afacere de succes la numai 19 ani. Tânărul seamănă foarte mult cu mama sa și este ambițios atunci când vine vorba despre afaceri.

Ce afacere de succes are fiul Cristinei Bâtlan, la doar 19 ani

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi din țară. Aceasta deține un brand de încălțăminte foarte popular, pe care l-a fondat cu mulți ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Adi, fiul juratei de la Imperiul Leilor, are doar 19 ani, dar se pare că a moștenit abilitățile de antreprenor ale mamei sale. Tânărul a fost admis la două facultății, însă a vrut să se dedice propriului său business.

La 18 ani, fiul Cristinei Bâtlan a pus bazele propriei afaceri, iar acum importă pantofi licitați din toată lumea. Atât Adi, cât și femeia de afaceri recunosc că muncesc prea mult și că au tendința de a neglija aspecte din viața personală.

ADVERTISEMENT

“A moștenit lipsa de lene, că la mine e lipsă de lene. Eu spun da și dacă mă suni la 12.00 noaptea și spui că ai o problemă, ajută-mă cu ceva, eu mă urc în mașină și vin. Chiar dacă sunt în pijama, vin!

Nu forma mă interesează, fondul  mă interesează. Și Adi are felul acesta de a fi. Se angajează în multe proiecte, știe că nu se poate, nu există, că totul este posibil atunci când vrei. (…)

ADVERTISEMENT

Câteodată e obositor pentru cei de lângă noi, pentru că noi (n.r Cristina și fiul)  discutăm întotdeauna afaceri și de fiecare dată când ne vedem îmi spune: ‘Știi ce am făcut? Am făcut asta, asta, asta’. Și eu zic: ‘Cum ai găsit soluție acolo? Și am făcut asta, asta, asta’.

Foarte bine! Foarte frumos! Mereu îi spun fiului meu: muncești prea mult! Toată lumea ne spune – și mie și lui – că muncim prea mult și noi ne spunem unul altuia că muncim prea mult. Deci per total e sigur, e o evidență: muncim foarte mult și eu și Adi”, a declarat Cristina Bâtlan pentru Impact.ro.

ADVERTISEMENT

Adi este fiul Cristinei Bâtlan din căsnicia cu Roberto Bâtlan. Cei doi oameni de afaceri au divorțat cu cinci ani în urmă, dar au rămas în relații bune chiar și în prezent.

Motivul pentru care fiul Cristinei Bâtlan nu are iubită

Adi muncește foarte mult, iar echipa sa de oameni nu este una foarte mare. Din acest motiv, fiul Cristinei Bâtlan are numeroase responsabilități și primește multe telefoane.

Astfel, din moment ce este foarte ocupat, timpul nu-i permite tânărului să aibă o parteneră în acest moment. Momentan, acesta nu are suficienți oameni care să-i preia sarcinile.

“Mama, nu am timp de asta! Îmi sună telefonul atât de mult, muncesc atât de mult’, pentru că atunci când ești la început, când ești foarte tânăr, are 19 ani și are deja compania de un an, a zis:’ Încă nu am oameni în echipa mea și nici nu-mi permit să aduc oameni așa de buni încât să mă scape de toate activitățile’.”, a mai spus jurata de la Imperiul Leilor.

ADVERTISEMENT