Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce alege Ioan Andone între „iubirea” Dinamo și „fratele” Mircea Rednic. Răspuns surpriză al „Fălcosului”

Ioan Andone a prefațat duelul dintre Dinamo și UTA, din următoarea etapă de campionat și a oferit un verdict în disputa dintre echipa sa preferată și prietenul Mircea Rednic.
06.11.2023 | 10:04
Ce alege Ioan Andone intre iubirea Dinamo si fratele Mircea Rednic Raspuns surpriza al Falcosului
Ioan Andone a primit o propunere din partea șefilor lui Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de un meci foarte important din economia salvării de la retrogradare. ”Câini” se vor duela cu UTA Arad, în următoarea etapă de campionat.

Ioan Andone, verdict înaintea duelului dintre Dinamo și UTA

Cele două echipe au scăpat una de cealaltă în duelul de baraj pentru promovare/retrogradare. Deși existau șanse pentru un duel între cele două echipe, clasările din clasament au făcut ca Dinamo să joace cu FC Argeș, iar UTA cu Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Astfel, Rednic a scăpat atunci de duelul cu Dinamo. Meciul din campionat se anunță a fi unul foarte interesant. Dinamo și UTA sunt în partea de jos a clasamentului, astfel că ambele echipe vor victoria.

Ioan Andone a prefațat duelul din etapa a 15-a a campionatului dintre Dinamo, locul 15 din clasament și UTA Arad, locul 12. Meciul se va juca luni, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe vor avea un meci tensionat, crede Ioan Andone. În ciuda prieteniei cu Mircea Rednic, acesta vrea ca Dinamo să se impună, pentru a ieși din zona roșie a clasamentului, unde se află acum.

Ar trebui Dinamo să ia punct sau puncte, ca să poată să iasă din subsol, de pe penultimul loc. Pentru Rednic va fi tensiune mare, el are un lot, și l-a dorit, a schimbat 25 de jucători. Mi-aș dori să câștige Dinamo, cu toate că Rednic este prietenul meu”, a spus Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce statistică are Mircea Rednic în duelurile cu Dinamo?

Din 2002 până în Prezent, Mircea Rednic a fost de 13 ori în postura de antrenor adversar al lui Dinamo. A adunat 8 victorii, un egal și patru înfrângeri, cu un golaveraj total de 25-16.

Ultimul meci dintre Rednic și Dinamo a fost un dezastru pentru ”câini”. Antrenor la Viitorul, actuala Farul, Rednic a trecut de Dinamo în februarie 2021 cu 0-5.

ADVERTISEMENT

Ultima victoria a lui Dinamo în fața lui Mircea Rednic datează din august 2012, când echipa învingea Petrolul, echipă pregătită atunci de Rednic.

Mircea Rednic a fost antrenor la Dinamo de cinci ori, ultima oară între octombrie și decembrie 2021. Este ultimul antrenor care a adus titlul echipei, în 2007.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea realizată de HORIA IVANOVICI, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc de la ora 17:00.

Ioan Andone, verdict despre duelul dintre Dinamo și UTA Arad

ADVERTISEMENT