Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scapă Dinamo de retrogradare? Răspunsul optimist al lui Ioan Andone

Dinamo este în cădere liberă de la revenirea în SuperLiga. Formația pregătită de Ovidiu Burcă a câștigat ultimul meci în luna august și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.
03.11.2023 | 17:08
Scapa Dinamo de retrogradare Raspunsul optimist al lui Ioan Andone
VERDICTUL DUR al lui Ioan Andone pentru DEZASTRUL de la Dinamo. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo crede în continuare în Ovidiu Burcă în ciuda unui parcurs mult sub așteptări. Antrenorul din Ștefan cel Mare este susținut de conducători grație performanței reușite sezonul trecut, atunci când a reușit promovarea în Superligă.

Ioan Andone e de acord cu venirea lui Florin Marin ca supervizor al lui Ovidiu Burcă la Dinamo

Despre situația dificilă în care se află clubul „alb-roșu” a vorbit și Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al echipei. El speră ca trupa lui Ovidiu Burcă să evite retrogradarea, mai ales că și problema financiară pare a fi rezolvată de noii acționari.

ADVERTISEMENT

“E greu, foarte greu să știi, chiar foarte dificil. Noi vorbim în context sportiv, pentru că din punct de vedere financiar am observat că progresează pas cu pas. Nu au venit să arunce cu bani, nu au venit cu 20 de milioane. Încetul cu încetul au ieșit din insolvență și au apărut acționari.

Probabil că își îndreaptă atenția spre planuri viitoare, poate chiar vor lista clubul. În ceea ce privește aspectul sportiv, începutul a fost promițător. Cu toate acestea, pe parcursul ultimelor 7-8 partide au marcat doar un gol contra CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Sportiv aici trebuie Ovidiu Burcă, chiar m-a bucurat dacă e adevărat că l-a luat lângă el pe Florin Marin să-l mai sfătuiască de una sau alta. Plus că au o relație bună de ani de zile. Cred că a făcut un lucru bun.

Mă bucur dacă știrea este reală. Până la urmă ei au transferat jucători, însă jucătorii nu sunt 100%. Plus l-au pierdut pe Ghezali în începutul de campionat când totuși au luat puncte”, a declarat Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Sfaturile lui Ioan Andone pentru Ovidiu Burcă: „Găsește și alte variante”

Burcă va primi ajutor pe banca tehnică din partea lui Florin Marin. Dinamo adună toate forțele în jurul echipei pentru a încerca să iasă din criză. Echipa din Ștefan cel Mare nu a mai câștigat un meci în Superligă din luna august și ocupă penultimul loc în campionat.

“Nu mai e Ghezali din divizia B pentru că a crescut nivelul, nu mai e la fel. Trebuie puțin să resusciteze, să găsească și alte variante. Joacă cu 3 fundași centrali, ei trebuie să joace și în funcție de adversari.

ADVERTISEMENT

Nu poți să te impui 100% împotriva tuturor echipelor. Domne sistemul meu, nu, trebuie să-i înveți și ce juca Dan Petrescu cu mingea a doua și câștiga cu 1-0. Dinamoviștii tot așteaptă rezultate să acumuleze puncte, nu să termine în primele 6.

Să acumuleze puncte. Asta e problema lui, până nu va câștiga 2-3 meciuri să le lege va avea probleme. Eu sper să scape de retrogradare, dar nu știu, nu pot să dau un verdict. Sper și m-aș bucura dacă s-ar salva de la retrogradare.

Cu Bihor eu cred că Dinamo va câștiga. Va câștiga, cu toate că eu am văzut de 3-4 ori anul trecut FC Bihor pentru că a fost în serie cu Corvinul. Am văzut meciul de baraj, o echipă de copii crescută de Farcaș, un băiat foarte serios”, a completat Ioan Andone.

FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Andone crede in Dinamo

ADVERTISEMENT