Life

Ce alimente cumpără întotdeauna Mihaela Bilic de la magazin: ”Rețetele lor sunt curate”

Care sunt produsele pe care Mihaela Bilic le achiziționează din comerț. Ce recomandări are medicul nutriționist pentru urmăritori.
24.10.2023 | 12:39
Ce alimente cumpara intotdeauna Mihaela Bilic de la magazin Retetele lor sunt curate
Care sunt produsele pe care Mihaela Bilic le achiziționează din comerț. Ce recomandări are medicul nutriționist. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce alimente cumpără întotdeauna Mihaela Bilic de la magazin. Vedeta a întocmit o listă pe care a făcut-o publică pe social media. Spune că rețetele lor sunt curate, ceea ce înseamnă că are foarte mare încredere în producători.

Care sunt produsele pe care Mihaela Bilic le achiziționează din comerț. Ce recomandări are medicul nutriționist

Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt produsele pe care le achiziționează mereu din comerț. Crede că nu se merită să fie făcute în casă pentru că se pierde mult timp și se consumă o cantitate foarte mare de gaze naturale și energie electrică.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt recomandările medicului nutriționist renumit pentru sfaturile sale în materie de alimentație sănătoasă. Vedeta este adepta consumului de preparate culinare care sunt gătite în casă, dar are și produse pe care le ia de pe rafturile magazinelor.

„Sucul de roșii și pasta de tomate merită cumpărate ca atare, vă scutește de efortul de a căra de la piață zeci de kilograme de roșii care trebuie apoi spălate, tăiate și transformate în suc.

ADVERTISEMENT

Nu mai punem la socoteală consumul de gaze pentru fierberea și sterilizarea borcanelor! Italienii sunt cei mai buni când vine vorba de «passata di Pomodoro», rețetele lor sunt curate.

Produsul este făcut din roșii bine coapte, iar prețul mai mult decât rezonabil. Foile de plăcintă pentru baclava sau plăcintă cu brânză se găsesc de cumpărat, nu merită să pierdeți timpul să le faceți în casă.

ADVERTISEMENT

Este prea mult efort și timp pierdut să frământați și să întindeți foi subțiri precum hârtia, industria alimentară știe să le facă mai bine! Același lucru este valabil și pentru aluatul de foietaj”, a scris Mihaela Bilic pe pagina de Facebook.

Mihaela Bilic și recomandările sale în materie de alimente

Mihaela Bilic este de părere că aluatul de foietaj crește mai frumos și are mai multe straturi dacă este achiziționat din comerț. Sfatul medicului nutriționist pentru români este să citească eticheta și să aleagă producătorii care folosesc numai ingrediente curate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceste produse nu trebuie să aibă niciun fel de adaos de substanțe chimice. Un alt aliment care se merită cumpărat de la magazin este pâinea. Cea de calitate este făcută mereu de brutari cu experiență.

În aceeași notă, Mihaela Bilic susține că aparatele pentru frământat și copt pâine nu înseamnă că produsul rezultat este mai sănătos și mai curat. Pentru a fi mai ușor de digerat medicul nutriționist susține că pâinea trebuie să se facă dintr-un aluat care a stat la dospit 24-48 de ore.

În felul acesta bacteriile din drojdie sau maia pot realiza predigestia glutenului. Totodată, vedeta este de părere că timpii de coacere trebuie respectați ca la carte, aspect cunoscut cel mai bine de un brutar cu multă experiență.

Brânzeturile și cașcavalul de calitate sunt făcute industrial, nu artizanal, de aceea sunt pe lista Mihaelei Bilic. Fosta soție a lui Constantin Stan le mai recomandă oamenilor să aibă încredere și în conservele care coțin fasole, năut sau linte.

ADVERTISEMENT