Life

Ce ar fi făcut-o pe Gina Pistol să îi spună adio lui Smiley? „Ne despărțeam din primele 10 minute”

Ce ar fi făcut-o pe Gina Pistol să îi spună adio lui Smiley. Vedeta de la Antena 1 a spus ce ar fi determinat o despărțire între cei doi.
06.02.2023 | 14:28
Ce ar fi facuto pe Gina Pistol sa ii spuna adio lui Smiley Ne desparteam din primele 10 minute
Ce ar fi făcut-o pe Gina Pistol să îi spună adio lui Smiley? Dezvăluirea făcută de celebra prezentatoare TV Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a spus ce ar fi făcut-o să se despartă de Smiley „în primele zece minute”.

Ce ar fi făcut-o pe Gina Pistol să îi spună adio lui Smiley? Dezvăluirea făcută de celebra prezentatoare TV

Gina Pistol a mărturisit că o provocare de genul aceleia de la Asia Express i-ar fi pus capăt relației sale cu Smiley imediat.

Vedeta de la Chefi la cuțite a spus că ea și partenerul ei, cu care plănuiește să se căsătorească, sunt foarte diferiți.

ADVERTISEMENT

Dacă Gina Pistol este foarte organizată, nu același lucru se poate spune despre Smiley, care este mai dezorganizat și nu se stresează dacă întârzie.

Tocmai de aceea, Gina Pistol și Smiley s-ar fi certat foarte mult, pentru că vedeta s-ar fi supărat că iubitul ei nu se mișcă destul de rapid și ar întârzia.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol ar accepta ca Smiley să se ducă cu Pavel Bartoș la Asia Express

Gina Pistol a spus că ar fi mai bine ca Smiley să meargă cu Pavel Bartoș în această experiență, pentru ca relația lor să fie în siguranță!

”E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic «Băi, dacă noi vreodată am fi participat la emisiunea din Asia, ne despărțeam din primele 10 minute».

ADVERTISEMENT

Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată. Andrei, parcă îl și văd, «La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!».

Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a spus Gina Pistol, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gina Pistol a fost doar prezentatoarea emisiunii Asia Express, care a fost acum preluată de Irina Fodor, după ce s-a transformat în America Express.

Între cele două ar fi o diferență destul de mare în ceea ce privește plata, iar Irina Fodor ia 10.000 de euro pe lună pentru a prezenta emisiunea, în timp ce Gina Pistol lua circa 18.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT