Life

CRBL, detalii despre scandalul cu Oase, după Asia Express. De ce s-au certat cei doi, de fapt

CRBL, dezvăluiri despre cearta cu Oase de la Asia Express. Care au fost motivele rupturii după ce au participat la reality show-ul de la Antena 1.
07.11.2022 | 08:41
CRBL detalii despre scandalul cu Oase dupa Asia Express De ce sau certat cei doi de fapt
CRBL, dezvăluiri despre cearta cu Oase de la Asia Express. Care au fost motivele rupturii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a dat cărțile pe față și a scos la iveală câteva detalii despre scandalul cu Ionuț Dongo. De ce s-au certat cei doi, de fapt, și ce spune artistul despre o posibilă împăcare.

CRBL, dezvăluiri despre cearta cu Oase de la Asia Express. Care au fost motivele rupturii

CRBL și Oase au participat la Asia Express în urmă cu ani buni, show pe care l-au și câștigat. Din păcate, după competiție drumurile celor doi s-au separat și nu au mai reușit să fie prieteni. Cântărețul spune de ce s-au certat.

ADVERTISEMENT

Prietenia celor doi s-a terminat după ce fostul amic ar fi negociat pe la spate să prezinte sezonul următor alături de Gina Pistol. Acest lucru s-a și întâmplat, dezamăgirea fiind enormă pentru fostul component al formației Simplu.

„Este un subiect care a fost extrem de dureros pentru mine în momentul în care s-a întâmplat această ruptură. S-a tot discutat asta pentru că noi am fost acolo și am făcut o imagine bună pentru că eram prieteni de foarte mult timp. 

ADVERTISEMENT

Am făcut foarte multe lucruri împreună pentru care eu îi mulțumesc și sigur este și reciproc pentru că chiar s-au întâmplat foarte multe. Am fost trădat în momentul acela. 

E un subiect mult mai elaborat apropos de motivele pentru care s-a întâmplat această trădare. Eu cumva am înțeles motivele lui”, a dezvăluit CRBL în emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

CRBL, despre o posibilă împăcare cu Oase

CRBL a vorbit deschis și despre o posibilă împăcare cu Oase. Fostul Faimos de la Survivor România nu exclude această posibilitate, mai ales că au fost prieteni o vreme lungă și sunt legați de aceeași pasiune: kendama.

Mai mult decât atât, cântărețul susține că participarea la Asia Express l-a costat prietenia cu Oase. Vedeta nu a acceptat contractul cu Antena 1 doar de dragul televiziunii, ci pentru că era împreună cu amicul său.

ADVERTISEMENT

„Noi am fost prieteni înainte de toate, îmi lipsește și el, îmi lipsește să-l am în jurul meu. Tot fenomenul kendama a pornit cu el și uneori îmi lipsește, dar nu mai pot face nimic”, a mai spus CRBL, în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT
Tags: