Life

Ce ascendent aveţi la zodiac. E detaliul care face diferența când citiți horoscopul. Cum se calculează

Care este ascendentul de la zodiac. Doar așa veți înțelege perfect horoscopul. Cum se calculează corect acest aspect important
10.03.2023 | 17:00
Ce ascendent aveti la zodiac E detaliul care face diferenta cand cititi horoscopul Cum se calculeaza
Ce ascendent aveţi la zodiac, cum îl aflați. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată care îți este ascendentul de la zodiac? Sau ce anume spun astrologii atunci când transmit horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau chiar anual? Nu o mai face, îți oferim în rândurile următoare, la cheie, răspunsul.

Ce ascendent aveți la zodiac

Concret, vorbim despre un semn în creștere, tocmai de aceea se cheamă și ascendent, da? Este un semn care se ridică peste orizontul estic atunci când o persoană se naște. Nu te speria, recunoaștem că sună, cel puțin pentru moment, destul de dificil de înțeles.

ADVERTISEMENT

Însă, tocmai acest lucru îți poate determina atitudinea sau personalitatea. Mai exact, dacă vrei să îți cunoști ascendentul trebuie să înțelegi un lucru cât se poate de simplu.

De exemplu, dacă ne raportăm la un Capricorn conservator cu ascendent Leu, ei bine, acesta poate părea să aibă unele trăsături asemănătoare Leului. Vorbim în primul rând despre o personalitate puternică, dar, atenție mare, și un stil mai expresiv decât Capricornul obișnuit.

ADVERTISEMENT

Nu-i așa că vă sună foarte cunoscut, leilor? Trebuie să recunoașteți că aveți un comportament aparte, unul care se vede de la o poștă depărtare.

Mai mult decât atât, unii specialiști spun că ascendentul poate fi mult mai puternic în atitudinea unei persoane decât zodia în care s-a născut. Vă rugăm, citiți exemplul de mai sus, este cât se poate de banal. Avem capricorn, adică o zodie super încăpățânată, dar avem și ascendent în leu.

ADVERTISEMENT

Așadar, încăpățânare, bye bye pentru că leul a preluat greul. De altfel, repetăm această informație, ascendentul este vârful sau linia de început din prima casă a zodiacului.

Ca să îți cunoști ascendentul este imperios necesar să ai idee despre ora și locul exact al nașterii. Doar așa vei avea un răspuns precis, nu unul asupra căruia să planeze urme de îndoială.

ADVERTISEMENT

Cum în certificatul de naștere nu este trecută și ora, tot ce ai de făcut este să te bazezi pe memoria unui părinte sau să apelezi la un astrolog profesionist. Acesta din urmă îți va putea face o reconstituire a hărții astrale.

De îndată ce ai aflat ora și locul nașterii, situația s-a schimbat. De acum poți afla ce ascendent ai. Sunt foarte multe site-uri care nu cer niciun ban pentru așa ceva. De exemplu, cei de la Astromagie au transmis cât se poate de clar că vorbim despre o operațiune simplă și ușoară.

Trebuie doar să verificați în tabelele pe care ei le-au explicat zodie cu zodie ora dumneavoastră de naștere pentru a cunoaște ascendentul.

ADVERTISEMENT