Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce așteaptă Dinamo de la recursul cu suspendarea terenului: „Nu mai vrem huliganism!”

Dinamo București a făcut recurs la decizia luată de Comisia de Disciplină în ceea ce privește interzicerea suporterilor pe propriul stadion.
02.04.2024 | 09:40
Ce asteapta Dinamo de la recursul cu suspendarea terenului Nu mai vrem huliganism
Ce așteaptă Dinamo de la recursul cu suspendarea terenului. „Nu mai vrem huliganism!”. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo București, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre șansele ca formația din Ștefan cel Mare să aibă parte de o pedeapsă redusă în urma incidentelor din meciul cu UTA Arad, meci câștigat de „roș-albii” cu scorul de 1-0.

Andrei Nicolescu: „100% vom lua măsuri drastice dacă se reduce suspendarea”

Președintele „Câinilor” a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este LIVE în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, că organizatorii lui Dinamo sunt gata să ia măsuri drastice, fără precedent, dacă suspendarea acestora de 4 etape va fi redusă.

ADVERTISEMENT

„Este o pedeapsă puțin cam aspră, eu speram să se individualizeze situația. Marea majoritatea a spectatorilor nu au creat niciun incident și atunci, cumva, atât timp cât au fost identificați cei care au luat parte la eveniment și au fost sancționați, nu văd rostul.

Exista si posibilitatea închiderii acelui sector. Avem și noi o vină, dar v-am spus, totul a plecat de la ședința de organizare. Meciul a fost încadrat la grad mediu de risc și de acolo s-au întâmplat mai multe.

ADVERTISEMENT

100% vom lua măsuri drastice dacă se reduce suspendarea. Nu știu dacă firma care lucreză cu noi este pregătită să aducă un scaner în stadion, dar dacă va putea, noi vom lua măsuri drastice. Cumva, noi vrem să descurajăm chestiile astea, care nu mai sunt de actualitate”, a declarat președintele lui Dinamo la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Nicolescu, mesaj clar înainte de recurs: „Nu mai vrem huliganism”

Andrei Nicolescu a vorbit și despre șansele ca sancțiunea primită de Dinamo să fie redusă. Președintele clubului din Ștefan cel Mare este de părere că acest caz ar trebui să se judece pe niște reglementări internaționale, care le-ar permite „roș-albilor” să joace ultimele 2 meciuri de acasă, cu spectatori.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai vrea huliganism. Noi sperăm să se judece pe niște precedente internaționale. Ar putea să ia în considerare niște dispoziții care se iau la nivel internațional și cumva ar trebui și în România implementat.

Pe regulament acum, din păcate, nu există sancțiune incomplementară. Ar putea să se aprecieze că există alte reglementări internaționale, care pot să ducă la o concluzie că aici se poate individualiză și să nu se aplice o pedeapsă generală.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, se poate aplica o sancțiune individuală pentru cei care au greșit, să se închidă și sectorul respectiv și cu asta basta! Părere mea e subiectivă și e clar că nu va fi o competiție egală între noi și ceilalți. Suspendarea asta intervine într-un moment important campionatului. E un moment dificil”, a mai adăugat Andrei Nicolescu.

Ce așteaptă Dinamo de la recursul cu suspendarea terenului

ADVERTISEMENT