Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Legenda dinamovistă cere unificarea celor 3 cluburi Dinamo: „Să conducă cine dă banii! Lăsați profesioniștii să se implice!”

Foștii mari jucători ai lui Dinamo cer o unificare a celor trei echipe existente în prezent, pentru a se putea obține din nou marile performanțe de odinioară.
02.05.2024 | 15:00
Legenda dinamovista cere unificarea celor 3 cluburi Dinamo Sa conduca cine da banii Lasati profesionistii sa se implice
Dănuț Lupu și Cornel Țălnar cer unificarea celor 3 cluburi Dinamo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După războiul pentru identitate existent între FCSB și CSA Steaua sau între Universitatea Craiova și FCU Craiova, la Dinamo ne confruntăm cu o situație și mai hazlie. Avem trei echipe Dinamo în eșaloane diferite (SuperLiga, Liga 3 și Liga 4), dar la anul ne-am putea trezi cu toate în liga secundă!

Dănuț Lupu și Cornel Țălnar cer unificarea celor 3 cluburi Dinamo

Cum e posibil să avem 3 echipe Dinamo în Liga 2 în sezonul viitor? Foarte simplu! Formația din SuperLiga ar putea retrograda din nou, cea din Liga 3 are șanse mari să promoveze, iar clubul lui Nicolae Badea din Liga 4 se gândește să se asocieze cu o altă grupare dintr-un eșalon superior, inclusiv din cel secund.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, e de înțeles de ce tot mai multe voci cer o unificare a celor trei cluburi, pentru a se da naștere unuia singur, foarte puternic, capabil să se bată din nou pentru supremație în SuperLiga. Lucru pe care l-au cerut și fostele glorii Dănuț Lupu și Cornel Țălnar la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Credeți că va muri Dinamo dacă retrogradează? Dănuț Lupu ne povestea că domnul Badea vrea să obțină inclusiv loc de Liga 2 dacă se poate”, a fost întrebat Cornel Țălnar de moderatorul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce să zic acum… E păcat că sunt trei Dinamo. Eu spun ca cele trei să facă un singur Dinamo, serios, adevărat, care să ducă mai departe tradiția acestui club”, e răspunsul oferit de cel poreclit „Țânțarul”.

„Cornel, cred că am ajuns într-un moment în care și suporterii ar trebui să mai lase puțin din orgoliile lor. Dacă iubesc această echipă cu adevărat, trebuie să înțeleagă, să se facă un singur Dinamo și nu va conta că-i Badea, că-i Țiriac, că-i nea Mircea… Important e să reușim să facem iar un Dinamo, ca să putem să ne batem la campionat”, l-a completat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

„Și cine să conducă acest Dinamo adevărat?”, a intervenit moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

„Ăia care dau banul, logic! Dar cei care dau banul să-și aducă lângă ei oameni competenți, profesioniști, care se pricep la fenomen. Asta e problema acum… Conduc cei care dau banul, n-avem nimic împotrivă, dar să înțeleagă odată pentru totdeauna că e nevoie de profesioniști.

ADVERTISEMENT

Eu mă pricep la fotbal, dar dacă mă bag la agricultură sau la medicină habar nu am. Doar ca să mă bag în seamă, să bat cu pumnul în piept că sunt medic bun sau un bun agricultor? Nu! Lăsați oamenii care sunt profesioniști să se implice. Eu sunt convins că dacă vin oameni care au trecut prin focul luptei în fotbal, Dinamo poate să defileze.

Sincer să fiu, acum mi-e frică de Dinamo că nu se salvează. Vă dați seama că toți ne dorim ca Dinamo să fie în prima ligă. Dar ca joc… Pe mine jocul mă neliniștește, nu altceva”, a mai spus Cornel Țălnar la FANATIK SUPERLIGA.

Danut Lupu - Cornel Talnar, CONTRE IN DIRECT pe tema SITUATIEI de la Dinamo

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților