Life

Ce au decis băieții Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea artistei: ”Am rezolvat cu actele”

Ce au hotărât copiii regretatei Ileana Ciuculete, la 6 ani de la deces. Are legătură cu locul de veci al solistei de muzică populară.
06.03.2023 | 10:34
Ce au decis baietii Ilenei Ciuculete la 6 ani de la moartea artistei Am rezolvat cu actele
Ce au hotărât copiii regretatei Ileana Ciuculete, la 6 ani de la deces. Are legătură cu locul de veci al solistei de muzică populară. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce au decis băieții renumitei interprete a piesei Ciorbă de curcan, la 6 ani de la moartea artistei. Mugurel și Cristi Sfetcu au reușit în cele din urmă să rezolve cu actele și acum se pot ocupa de mormântul mamei lor.

Ce au hotărât copiii regretatei Ileana Ciuculete, la 6 ani de la deces. Are legătură cu locul de veci al solistei de muzică populară

Copiii regretatei Ileana Ciuculete au decis să se ocupe de locul de veci al regretatei cântărețe de muzică populară, după ce o perioadă foarte lungă de timp au încercat să facă rost de documentele necesare. Actele erau în posesia fostului soț al artistei, Cornel Galeș, care a murit în 2019.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane le-a aprobat celor doi fii ai solistei cererea depusă în august 2022, în vederea obținerii unui nou act pentru locul de veci al regretatei lor mame.

În prezent, Mugurel și Cristi Sfetcu sunt bucuroși că pot achita taxele care nu au mai fost plătite de mai bine de 2 ani și jumătate. În plus, se pregătesc de parastasul de 6 ani care va avea loc pe data de 14 martie.

ADVERTISEMENT

„O să vin cu câteva pachete la București, dar nu știu exact când. Mămica, pe data de 14 martie, împlinește 6 ani de când a murit. Cred că vin în timpul săptămânii, dar o să văd atunci.

Am rezolvat cu actele, după ce m-am zbătut și am făcut multe drumuri… Până la urmă, au înțeles și mi-au concesionat oamenii. Le-am lăsat actele și au văzut cum stă treaba și care a fost situația.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îmi facă un referat și apoi să merg la Administrația Crematoriilor să achit taxa, cu referatul întocmit de ei. Taxele sunt neplătite de când a murit Cornel”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru viva.ro.

Ileana Ciuculete, mutată la Craiova? Ce își doresc copiii artistei

Mugurel Sfetcu a mai subliniat că a avut parte de numeroase piedici și probleme până a primit aprobarea necesară care îi dă voie să se ocupe de mormântul mamei sale, Ileana Ciuculete, unde crucea s-a crăpat de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fiul cântăreței va plăti toate taxele pentru a fi la zi și se gândește ca anul următor să facă demersurile necesare pentru a o dezgropa pe regretata solistă pentru a fi mutată în orașul Craiova, județul Dolj.

ADVERTISEMENT