Life

Ce au făcut Faimoșii după ce Andrei Ciobanu a revenit la Survivor All Stars 2024: “Trădătorule”

Surpriză de proporții la Survivor România All Stars. Andrei Ciobanu a revenit în competiție și a stârnit un val de reacții în tribul Faimoșilor.
09.04.2024 | 23:15
Ce au facut Faimosii dupa ce Andrei Ciobanu a revenit la Survivor All Stars 2024 Tradatorule
Andrei Ciobanu a revenit la Survivor România All Stars 2024. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De la o zi la alta, Survivor România All Stars 2024 devine din ce în ce mai incitant. Surprizele se țin lanț și nu doar pentru cei de acasă, ci și pentru concurenți. Recent, atât Faimoșii, cât și Războinicii au avut parte de un eveniment la care nici măcar nu se așteptau.

Surpriză de proporții la Survivor România All Stars 2024

Survivor All Stars 2024 este un sezon dedicat celor mai buni concurenți. Lupta pentru titlu, dar și pentru marele trofeu nu este deloc una ușoară. De la o săptămână la alta, duelul eliminatoriu scoate din concurs, rând pe rând, anumiți concurenți.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent duel eliminatoriu dintre Ana Pal și Andrei Ciobanu nu a fost deloc unul simplu. Emoțiile au fost la cote maxime și ambii au dat ce este mai bun pentru a rămâne în competiție. Însă, din păcate, regulile concursului sunt clare.

Ca de obicei, cel mai slab concurent pleacă acasă. De data asta, cu toții au stat cu sufletul la gură să vadă cine este învingătorul duelului eliminatoriu. După probele epuizante, Ana Pal a reușit să îl învingă pe Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Așa cum știau deja cu toții, înfrânții pleacă acasă după un astfel de duel eliminatoriu. Numai că jungla este plină de surprize, iar asta a aflat pe pielea lui Andrei Ciobanu.

Fostul concurent deja se obișnuise cu ideea că parcursul său în competiție a ajuns la final. Jungla a mai jucat o carte pentru el și, de data asta, concurentul a mai primit o șansă importantă în lupta către marea finală.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu a revenit în competiția din junglă

Andrei Ciobanu este, în continuare, concurent la Survivor România All Stars 2024. În continuare, acesta va purta banderola tribului său. Nimeni nu se aștepta la o astfel de mutare și, încă o dată, jocul a demonstrat că este imprevizibil.

Concurenții, la rândul lor, erau convinși că Andrei Ciobanu a fost trimis acasă și că jocul va continua fără el. Ba chiar au început să poarte discuții despre cum se vor desfășura probele în absența sa și care va fi dinamica fiecărui trib.

ADVERTISEMENT

Robert Muscalu nu s-a ferit să spună în fața tuturor că Andrei Ciobanu a fost concurent puternic și că locul lui nu era la duel. Părerile au fost împărțite mai ales că, de-a lungul timpului, unii concurenți au mai avut conflicte cu Andrei Ciobanu.

Nici pentru Andrei Ciobanu nu este o ipostază tocmai plăcută, mai ales că a luat contact cu ambele tabere. De acum încolo, depinde doar de el cum va gestiona situația astfel încât să îi fie bine.

După ce au aflat cu toții că Andrei Ciobanu va face parte din echipa Războinicilor, reacțiile Faimoșilor nu au întârziat să apară. Mai în glumă, mai în serios, cu toții și-au exprimat liber părerile.

”Momentul ăsta reprezintă Calul Troian. Deși a ținut cu noi, acum este în echipa adversă.”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT