Life

Zanni, următorul concurent eliminat de la Survivor All Stars 2024. Detaliile secrete au ieșit la iveală

Zanni, următorul participant care iese din competiția Survivor All Stars 2024. Informații prețioase au fost făcute publice.
05.04.2024 | 21:39
Zanni urmatorul concurent eliminat de la Survivor All Stars 2024 Detaliile secrete au iesit la iveala
Zanni, următorul participant care iese din competiția Survivor All Stars 2024. Informații prețioase au fost făcute publice. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Zanni, următorul concurent eliminat de la Survivor All Stars 2024. Detaliile secrete au ieșit la iveală acum despre reality show-ul care se filmează în Republica Dominicană și care este moderat de Daniel Pavel.

Zanni, următorul participant care iese din competiția Survivor All Stars 2024. Informații prețioase au fost făcute publice

Zanni este următorul participant care iese din competiția Survivor All Stars 2024. Informații prețioase au fost făcute publice. Câștigătorul de la Survivor România 2021 va pierde o luptă importantă în săptămânile ce urmează.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, vedeta de la Pro TV va fi eliminat în urma unui duel pe care îl are cu TJ Miles. Mai exact, anunțul va fi făcut după jocul de imunitate ce se va desfășura în interiorul tribului Los Bandidos din jungla dominicană.

Cu toate acestea plecarea artistului nu va fi una de lungă durată. Sursa menționată anterior mai arată că, fostul protejat al lui Alex Velea va ieși din competiție doar o perioadă extrem de scurtă, urmând să revină.

ADVERTISEMENT

Mai exact, când toți concurenții de la Survivor All Stars 2024 se vor împăca cu vestea, Zanni se va întoarce în Republica Dominicană. Mai mult decât atât, se pare că atunci va avea loc încă un duel de eliminare.

De ce Zanni nu pleacă de la Survivor All Stars 2024

Zanni nu pleacă prea curând din competiția Survivor All Stars 2024 al cărei premiu l-a câștigat în urmă cu 3 ani. Cei 50.000 de euro au fost investiți într-o casă, după ce anterior artistul a locuit într-un apartament în chirie.

ADVERTISEMENT

Concurentul este unul dintre preferații telespectatorilor și se pare că acest lucru cântărește greu în ochii producătorilor de la Pro TV. Conducerea postului mizează pe audiența ridicată care i se datorează și cântărețului.

Regulile show-ului nu sunt schimbate pentru prima oară, lucru observat foarte mult sezonul acesta. Ultima oară fanii emisiunii au fost protagoniști la o două șansă pe care a primit-o Andrei Ciobanu, tot în urma unui duel.

ADVERTISEMENT

Tânărul a pierdut meciul în favoarea Anei Pal. Cu toate acestea este în continuare la Survivor All Stars 2024, această oportunitate fiindu-i acordată și lui Zanni. Artistul se numără și printre cei care vorbesc mereu deschis despre ce se întâmplă în camp.

ADVERTISEMENT