Life

Ce au găsit doi tineri în bagaj după ce s-au întors din concediu. Au rămas șocați

Ce a descoperit un cuplu în geamantan după revenirea din vacanță. Au fost surprinși de ceea ce au văzut la despachetare.
19.06.2023 | 12:30
Ce au gasit doi tineri in bagaj dupa ce sau intors din concediu Au ramas socati
Ce a descoperit un cuplu în geamantan după revenirea din vacanță. Ei au fost surprinși de ceea ce au văzut la despachetare. Sursa foto: tyla.com / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce au găsit doi tineri în bagaj după ce s-au întors din concediu. Au rămas șocați, după ce s-au bucurat de un sejur superb într-o stațiune de lux din Peninsula Yucatan. Care a fost șocul de care au avut parte aceștia.

Ce a descoperit un cuplu în geamantan după revenirea din vacanță. Ei au fost surprinși de ceea ce au văzut la despachetare

Un cuplu din Marea Britanie a dezvăluit ce a descoperit în geamantan după revenirea din vacanță. James Mugridge și Emma Forrester au fost surprinși de ceea ce au văzut la despachetare a doua zi după încheierea sejurului.

ADVERTISEMENT

După câteva zile petrecute în Mexic și un zbor care a durat 13 ore cei doi au găsit printre haine o viețuitoare neașteptată. Îndrăgostiții au tras o sperietură zdravană când au observat o tarantulă destul de mare.

S-au mobilizat să o prindă cât mai repede pentru a nu avea parte de alte probleme. Din fericire, păianjenul care era pe o parte a valizei nu mai era în viață. Chiar și așa a fost scos cu niște bețișoare și pus într-o cutie.

ADVERTISEMENT

„A doua zi după ce ne-am întors acasă din Mexic, când scoteam hainele din valiză am zărit tarantulă pe o parte a genții. Probabil că a intrat acolo când am stat în cazarea din junglă.

Cea mai rea parte este atunci când împachetezi geanta cu haine murdare, când le împingi înăuntru. Este oribil să mă gândesc că mâinile mele au fost oriunde în apropierea lui când era în viață. 

ADVERTISEMENT

Probabil că ar fi ajuns în viață în Marea Britanie dacă zborul nu ar fi fost supraaglomerat, deoarece geanta era de fapt un bagaj de mână. Cu toate acestea, a fost mutat în cală, unde probabil că a murit de frig”, a povestit bărbatul pentru tyla.com.

Tarantula din bagajul tinerilor
Tarantula din bagajul tinerilor. Sursa foto: tyla.com

Călătorie cu peripeții pentru cei doi tineri

Cei doi tineri din Marea Britanie au avut parte de o călătorie cu peripeții fără să știe acest lucru. Mai mult decât atât, s-au amuzat pe seama păiajenului pe care l-au găsit în valiză, mărturisind că a avionul a fost întârziat dintr-un motiv ciudat.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra a trecut vama cu o banana, aspect pentru care au fost întorși din drum, pe aeroportul Gatwick din Londra. Din păcate, autoritățile nu au observat și tarantula care zăcea printre obiectele lor personale.

ADVERTISEMENT
Tags: