Life

Ce au observat internauții în ultima imagine postată de Mihaela Rădulescu, în care apare alături de Felix Baumgartner: “Cât sunteți de norocoși”

Ce au observat internauții în ultima imagine postată de Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner. Fotografia a primit numeroase laude.
21.04.2023 | 23:45
Ce au observat internautii in ultima imagine postata de Mihaela Radulescu in care apare alaturi de Felix Baumgartner Cat sunteti de norocosi
Detaliul observat de fani în ultima fotografie postată de Felix Baumgartner. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a postat o imagine alături de Felix Baumgartner, iar internauții au observat un detaliu important. Utilizatorii le-au lăsat celor doi zeci de mesaje în secțiunea de comentarii.

Detaliul pe care internauții l-au observat în ultima imagine postată de Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner

Fosta prezentatoare de la Pro TV este foarte discretă în ultima vreme și postează destul de rar pe rețelele sociale. De altfel, anul trecut i-a anunțat pe internauți că se va retrage din lumina reflectoarelor și își va ține viața privată departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Recent, Mihaela Rădulescu a postat o imagine în care apare alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, cu care este împreună de mai bine de nouă ani.

Cascadorul și-a sărbătorit ziua de naștere pe 20 aprilie, atunci când a împlinit vârsta de 54 de ani. Așa cum era de așteptat, fosta vedetă de la Pro TV nu a trecut cu vederea această zi atât de importantă, așa că i-a scris o urare emoționantă pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihaela Rădulescu a postat și o fotografie cu bărbatul cu care formează un cuplu de aproape un deceniu. “Devenim tineri împreună. La mulți ani, iubirea mea”, a scris bruneta în dreptul imaginii de pe Instagram.

Internauții au reacționat și ei în momentul în care au văzut fotografia. În secțiunea de comentarii, aceștia i-au urat cascadorului “La mulți ani” și i-au complimentat pe cei doi.

ADVERTISEMENT

În plus, mulți internauți au observat că legătura specială dintre cei doi îndrăgostiți este vizibilă cu ochiul liber și îi admiră pentru relația frumoasă pe care o au.

“Grozavă fotografie! Astfel de conexiune! Dragostea e frumoasă! La mulți ani!”, “La mulți ani! Nu îți imaginezi cât sunteți de norocoși că v-ați găsit! Să fiți așa o veșnicie!”, “Ce frumos! La mulți ani fericiți alături de tine”, “Doi frumoși”, sunt câteva dintre mesajele pe care utilizatorii le-au lăsat în secțiunea de comentarii a fotografiei.

ADVERTISEMENT
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Felix Baumgartner, de ziua lui. Sursa ftoo. Instagram

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre posibilitatea de a avea copii cu Felix Baumgartner

La un moment dat, Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este motivul pentru care ea și partenerul ei nu își doresc copii, deși sunt împreună de atâția ani. Felix Baumgartner are o meserie riscantă, așa că i-ar fi fost destul de greu să fie părinte.

“Am fost cu el (n.r. Felix) în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice.

În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta.

Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună, a explicat fosta prezentatoare de la Ferma, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT