Life

Ce au pățit Emily Burghelea și soțul ei în vârf de munte: „Aici rămânem”

Ce au pățit Emily Burghelea și soțul ei în vacanța la munte. Vedeta de la Pro TV a crezut că va rămâne blocată printre nămeți.
23.02.2023 | 22:18
Ce au patit Emily Burghelea si sotul ei in varf de munte Aici ramanem
Ce au pățit Emily Burghelea și soțul ei. Au rămas blocați pe munte Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și soțul ei au trecut prin clipe grele în vârf de munte. Au vrut să aibă parte de o aventură, dar au ajuns să se blocheze la temperaturi foarte scăzute.

Ce au pățit Emily Burghelea și soțul ei. Au rămas blocați pe munte

Emily Burghelea și soțul ei au avut parte de clipe de panică. Aceștia au plecat de câteva zile într-o vacanță la munte singuri, fără copii, dar cu mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Dar ziua de astăzi a fost una deloc distractivă pentru ei, deși părea că au toate șansele de a fi descoperit o pârtie foarte bună. Doar că Emily Burghelea și soțul ei au ajuns să se despartă de grupul cu care erau.

Emily Burghelea și soțul ei au ajuns la concluzia că nu văd nimic în față și vedeta chiar spuea că este bine că s-a îmbrăcat mai gros pentru că nu crede că vor mai putea pleca.

ADVERTISEMENT

”Noi am descoperit o schemă, am parcat la doi kilometri distanță și tot ce trebuie să facem este să urcăm muntele și ajungem la locul unde închiriem schiurile.

Eu am urcat până la jumătate și m-am blocat, chiar nu mai pot, dar Andrei e deja sus… Cam ăsta e vibe-ul, nu prea vedem nimic. Adrenalină nivel 100… Hai să facem dreapta, pare o pârtie mai bună… Aici rămânem, măcar sunt îmbrăcată gros”, a transmis vedeta.

ADVERTISEMENT

Emily și soțul ei, salvați de jandemerie de pe munte

Dar totul s-a sfârșit cu bine pentru cei doi îndrăgostiți, dar doar după intervenția autorităților. Emily Burghelea și soțul ei au avut nevoie să fie salvați din vârful muntelui pentru că nu mai știau să se întoarcă singuri.

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, a dat vina pe vedetă pentru că a spus că știe o scurtătură, dar au ajuns să se piardă pe munte.

ADVERTISEMENT

”Știe Emily o scurtătură. Nu merge telecabina, suntem și norocoși. Erau șanse mari să ne blocăm… A vrut Emily să mergem să vedem vulpea, până când ne-am rătăcit și ne-a salvat jandarmeria. Autoritățile ne salvează… Am scăpat și astăzi”, a spus și Andrei, pe contul lui de Instagram.

ADVERTISEMENT