Life

Emily Burghelea va naște din nou fără iubitul ei, Andrei? Soțul vedetei, lovit și el de gripă: „Am rămas singură”

Emily Burghelea a rămas singură acasă, după ce gripa a lovit un membru al familiei sale! Soțul vedetei, Andrei, are și el gripă.
08.01.2023 | 18:31
Emily Burghelea va naste din nou fara iubitul ei Andrei Sotul vedetei lovit si el de gripa Am ramas singura
Partenerul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea are o mare teamă cu puțin timp înainte să nască! Fosta prezentatoare a matinalului „Vorbește lumea” de la PRO TV va deveni mămica unui băiețel în curând.

Emily Burghelea va naște din nou fără Andrei?

Influencerița le-a spus fanilor ei că nici familia ei nu a fost ferită de gripa care face tot mai multe victime la noi în țară în ultima lună.

ADVERTISEMENT

Inevitabilul s-a produs, iar persoana care se confruntă cu simptomele de gripă/răceală este chiar Andrei, soțul fostei concurente de la „Bravo, ai stil”.

Vedeta se teme că acesta nu va putea asista la venirea pe lume a băiețelului ei, asta după ce nici la naștere Amedeei n-a putut intra în spital deoarece existau niște restricții impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Emily a fost alături de Andrei, doftoricindu-l cu ceaiuri fierbinți și medicamente, doar că nicio variantă de tratament n-a dat roade până acum.

„Sper să își revină până vine bebe pe lume”

„Una peste alta, Andrei a răcit. Sper să își revină până vine bebe pe lume… I-am pregătit lui Andrei o baie fierbinte cu sare de Himalaya, uleiuri esențiale de toate felurile, muzică cu frecvență înaltă pentru vindecare, trebuie să îl pun pe picioare înainte să vină bebe… Mi-a lăsat un mesaj pe oglindă când a ieșit din baie: Te iubesc, Emily Burghelea”, a dezvăluit Emily Burghelea.

ADVERTISEMENT

Amedea a rămas la bunici, după ce Andrei a fost nevoit să meargă la spital, pentru a cere ajutorul medicilor, iar Emily s-a izolat acasă.

„Doamna doctor ne-a recomandat să ne izolăm, Andrei a plecat la spital. Amedea este la bunici… Iar eu am rămas singură acasă…

ADVERTISEMENT

Când am născut-o pe Amedea, Andrei a stat zi și noapte în fața spitalului. Nu a avut voie să intre din cauza pandemiei. Eram așa fericită că acum va fi lângă mine. Însă, dacă țin prea mult stările lui de rău, nu va avea voie să fie lângă mine nici de această dată…”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT