Life

Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă în Casa Poporului. Nu le-a venit să creadă: ”Este scandalos…”

Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă în Casa Poporului. Aceștia au rămas foarte dezamăgiți de ce au găsit acolo!
21.10.2023 | 18:53
Ce au patit mai multi turisti straini cand au mers la toaleta in Casa Poporului Nu lea venit sa creada Este scandalos
Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă în Casa Poporului. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă la Casa Poporului. Acestora nu le-a venit să creadă și dezamăgirea a fost mare!

Ce au pățit mai mulți turiști străini când au mers la toaletă în Casa Poporului

Mai mulți turiști care au fost în vizită la Casa Poporului au rămas cu un gust amar. Totul din cauza faptului că toaletele nu au fost pe placul lor. Ba chiar cineva spunea că este scandalos ca toaletele să fie atât de mizere!

ADVERTISEMENT

„Și pentru o clădire atât de emblematică… vizitatorii nu au o toaletă decentă. Este revoltător!”, a spus un turist după ce a fost în vizită.

Alți turiști au spus că toaletele sunt foarte murdare și în contrast cu ceea ce Casa Poporului reprezintă și arată din exterior.

ADVERTISEMENT

„Toaletele erau foarte murdare în contrast cu minunatul și luxosul palat!”, a spus cineva.

„Toalete murdare și atmosferă neprietenoasă pentru o petrecere elegantă… locul pseudo-prestigios… prea scump, mâncare modestă. Nu aș recomanda pentru petrecăreți”, au mai spus niște turiști care au fost în vizită.

Oamenii, extrem de nemulțumiți de starea toaletei de la Casa Poporului

Un alt turist a spus că nu este posibil ca Palatul Parlamentului să aibă toalete așa mizere, având în vedere că este una dintre cele mai frumoase și prestigioase instituții de la noi din țară!

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, nu este posibil ca la Palatul Parlamentului, care este una dintre cele mai înalte instituții din România, să existe toalete atât de necurățate și urât mirositoare”, a mai spus un turist.

Un turist a fost atât de dezamăgit de ce a găsit la Palatul Parlamentului că le recomandă altor oameni care vor să vină aici să își păstreze banii și să se uite la poze!

ADVERTISEMENT

„Oh, și nu vă deranjați să folosiți toaletele, sunt dezgustătoare. Economisiți bani și timp – uitați-vă la pozele de pe internet în loc să vizitați acest loc”, a spus turistul, pe Trip Advisor.

ADVERTISEMENT