Life

”Acest oraș e mai bun decât Parisul”. Municipiul din România care i-a impresionat pe doi vloggeri americani

Localitatea care i-a uimit pe doi turiști din Statele Unite ale Americii. Regiunea din țara noastră a fost comparată cu Paris.
11.10.2023 | 23:48
Acest oras e mai bun decat Parisul Municipiul din Romania care ia impresionat pe doi vloggeri americani
Localitatea care i-a uimit pe doi turiști din Statele Unite ale Americii. Regiunea din țara noastră a fost comparată cu Paris. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Acest oraș e mai bun decât Parisul”. Municipiul din România care i-a impresionat pe doi vloggeri americani care au aprecieri inclusiv pentru oamenii pe care i-au întâlnit și cu care au interacționat în timpul vizitei lor.

Localitatea care i-a uimit pe doi turiști din Statele Unite ale Americii. Regiunea din țara noastră a fost comparată cu Paris

Localitatea care i-a uimit pe doi turiști din Statele Unite ale Americii. Regiunea din țara noastră a fost comparată cu Paris. Vernon și Maryana sunt tinerii care au împărtășit gânduri și impresii cu urmăritorii de pe canalul lor de Youtube.

ADVERTISEMENT

Cuplul are numai cuvinte de laudă pentru București, numit adesea Micul Paris. Au rămas plăcut surprinși de atmosfera primitoare și prietenoasă a locuitorilor care i-au făcut să se simtă exact ca la ei acasă.

Mai mult, cei doi s-au bucurat că au găsit prețuri mici și străzi mai curate decât în Franța. Au văzut mai multe obiective turistice din Capitală. De asemenea, turiștii americani au apreciat arhitectura diversă din București.

ADVERTISEMENT

„E mai mult grafitti, dar și prețurile sunt mult mai mici. E mai curat decât în Paris. Da, sunt clădiri sovietice și grafitti, dar e mult mai curat, iar oamenii sunt mult mai cumsecade decât în Paris.

Iubesc Parisul, dar acest oraș e mai bun decât Parisul. Dacă ne gândim la toate aspectele, e mai bine în București, decât în Paris”, au declarat cei doi pe Internet, conform stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT

Ce obiective turistice au vizitat americanii

Primul obiectiv turistic de pe lista vloggerilor americani a fost Piața Obor, unde au savurat mâncare tradițională românească și au degustat faimoșii mici. Ulterior, cei doi tineri au mers să vadă Palatul Parlamentului.

Construcția impresionantă, care este una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume, i-a uimit pe americani prin grandoare și prin istoria pe care o are. Mănăstirea Stavropoleos nu a fost trecută cu vederea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o plimbare prin Centrul Vechi i-a făcut pe vloggeri să creadă că orașul București are o atmosferă animată și multe baruri boeme. Totodată, Vernon și Maryana cred că Capitala este peste Paris.

ADVERTISEMENT